Görüntü ayarı 1920*1080 olmasına rağmen oyunun içinde ki görüntü ekteki gibi. Menü kısmı Full HD kalitede orada sorun yok ama oyuna geçince kalite bu halde. var mıdır karşılaşan, sorunu bilen ?
MSAA zaten açık bu ayarda bu kadar tırtıklı olmasının TXAA ile değil çözünürlük çarpanının düşük olması ile ilgisi olabilir, normalde MSAA kapalı olsa bile bundan kat kat daha net görüntü elde edilmesi gerekli.
Kenarlarda sıkıntı olduğu açık fakat MSAA açık zaten. Herhangi bir AA çözümü olmadan bile bu kadar kenar tırtıklanması olmaması gerekli bunu söylüyorum. Çözünürlük çarpanı (res. scale) 0.5x gibi bir değerde ise isterseniz MSAA 20x+ TXAA 40x yapın yine de çözülmez sorun.
Hocam gerçekten çok teşekkür ederim. Bu işe yaradı, dün de kapalıydı ama görüntü yine böyleydi sırf bu yüzden oyunu silip bir daha indirdim ama şimdi kapatınca bu ayarı düzeldi.
Hocam gerçekten çok teşekkür ederim. Bu işe yaradı, dün de kapalıydı ama görüntü yine böyleydi sırf bu yüzden oyunu silip bir daha indirdim ama şimdi kapatınca bu ayarı düzeldi.