alaydar
Hectopat
Bu kısım yeterli mi? Geri kalan kısım en yüksekte zaten.
MSAA zaten açık bu ayarda bu kadar tırtıklı olmasının TXAA ile değil çözünürlük çarpanının düşük olması ile ilgisi olabilir, normalde MSAA kapalı olsa bile bundan kat kat daha net görüntü elde edilmesi gerekli.NVIDIA TXAA açtığınız halde aynıysa MSAA arttırın kenar yumuşatma artar
Hayır, Advanced Graphics dahil hepsini atın, çözünürlük çarpanının düşük olma ihtimali var.
TXAA ve V-Sync'den kaynaklanmadığını düşünüyorum bu arada alakasız ayarlar.
Kenarlarda sıkıntı olduğu açık fakat MSAA açık zaten. Herhangi bir AA çözümü olmadan bile bu kadar kenar tırtıklanması olmaması gerekli bunu söylüyorum. Çözünürlük çarpanı (res. scale) 0.5x gibi bir değerde ise isterseniz MSAA 20x+ TXAA 40x yapın yine de çözülmez sorun.Kenarlarda sıkıntı var MSAA'yı arttırırsa düzelebilir TXAA da zaten NVIDIA için ek kenar yumuşatma
Hocam Advanced Graphics bölümüne girip frame scaling mode seçeneğini off yapar mısınız?
Hocam gerçekten çok teşekkür ederim. Bu işe yaradı, dün de kapalıydı ama görüntü yine böyleydi sırf bu yüzden oyunu silip bir daha indirdim ama şimdi kapatınca bu ayarı düzeldi.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.