GTA V GTX 1060 düşük GPU kullanımı

Orçun Kaynar

Hectopat
GTA 5 Online'de şehirde %40 veya %50 GPU kullanımı oluyor. Very High ayarlarda (4-5 tanesi High ayarlarda) oynuyorum. MSAA 2X'te.

1060 6 GB, i5 7400, B150M Bazooka, 8 GB 2400 MHz, APS SL3N 120GB SSD, ST500DM002 500GB HDD

Hocam FPS değerleri nedir?

Bende de öyle oluyor. Online ile ilgili bir sorun sanarım. Playlist oynarken böyle birşey olmuyor.

Şehirde 30-40, normalde 40-45.
Bu bir sorun değil online oynayan herkeste bu sorun mevcut ayarları en yükseğe çekerseniz gpu kullanımı artacaktır. Ama fps aynı kalacaktır. Denedim.

Hocam yardımı dokunurmu bilmiyorum ama ben AMD kullandığımdan sürücü ayarlarından direk oyun için özel ayarladım, orada oyun için direk GPU üzerinden ayar yapabilirsiniz.
GPU yerine işlemci kullanan oyunlarda işlemciyi bırakıp GPU'ya yüklenmesi için her iki taraftanın ayarlarından en yükseğe çekiyorum, gözle görülür farklar oluyor.
NVIDIA driverlarında böyle seçenekler varsa yapmanızı öneririm.

Hocam yardımı dokunurmu bilmiyorum ama ben AMD kullandığımdan sürücü ayarlarından direk oyun için özel ayarladım, orada oyun için direk GPU üzerinden ayar yapabilirsiniz.
GPU yerine işlemci kullanan oyunlarda işlemciyi bırakıp GPU'ya yüklenmesi için her iki taraftanın ayarlarından en yükseğe çekiyorum, gözle görülür farklar oluyor.
NVIDIA driverlarında böyle seçenekler varsa yapmanızı öneririm.
GTX 1060 kullanıyorum böyle bir seçenek yok galiba. Sadece kartı maksimum performansı tercih etmesi için seçenekler var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı