GTA V GTX 1060 düşük GPU kullanımı

Orçun Kaynar

Hectopat
GTA 5 Online'de şehirde %40 veya %50 GPU kullanımı oluyor. Very High ayarlarda (4-5 tanesi High ayarlarda) oynuyorum. MSAA 2X'te.

1060 6 GB, i5 7400, B150M Bazooka, 8 GB 2400 MHz, APS SL3N 120GB SSD, ST500DM002 500GB HDD

Hocam driver sürümünü yazabilir misin?

Hocam global ayarlar üzerinden deneyerek yapabilirsin.

1612200958333.png

Şimdi bende GTX kartı olmadığından program ayarlarlarını görmedim, bu yüzden global üzerinden anlatacağım, muhtemelen benzerdirler.

Şimdi hocam bu iş biraz deneyerek olacak, bu ayarlardan en yükseğe alarak başlayın, GTA 5'e girin, ve sonuçları görün. Eğer global üzerinden yaparsan gireceğin her oyun maks ayarlarda olur bu yüzden globaldan yapmanı önermem,

Maks ayarlarda kasıyorsa sırasıyla image sharpening, antialiasing - FXAA gibi ayarları kısın.

Bir de maks ayarlar demişken grafik ile alakalı ayarları maks yapın, öbür ayarlar düşük bir ihtimalle hassas GPU ayarları olabilir.

Sorun olursa konu üzerinden sorabilirsiniz.

Hocam global ayarlar üzerinden deneyerek yapabilirsin.

Eki Görüntüle 861863

Şimdi bende GTX kartı olmadığından program ayarlarlarını görmedim, bu yüzden global üzerinden anlatacağım, muhtemelen benzerdirler.

Şimdi hocam bu iş biraz deneyerek olacak, bu ayarlardan en yükseğe alarak başlayın, GTA 5'e girin, ve sonuçları görün. Eğer global üzerinden yaparsan gireceğin her oyun maks ayarlarda olur bu yüzden globaldan yapmanı önermem,

Maks ayarlarda kasıyorsa sırasıyla image sharpening, antialiasing - FXAA gibi ayarları kısın.

Bir de maks ayarlar demişken grafik ile alakalı ayarları maks yapın, öbür ayarlar düşük bir ihtimalle hassas GPU ayarları olabilir.

Sorun olursa konu üzerinden sorabilirsiniz.

Unlostun videosundan yapmıştım NVIDIA Denetim Masası ayarlarını zaten.

Unlostun videosundan yapmıştım NVIDIA Denetim Masası ayarlarını zaten.

Hocam bu ayarlar benim AMD ayarları üzerinden yaptıklarımla aynı, eğer bu ayarlar etkili olmadıysa işlemci veya herhangi bir donanım darboğaz yapıp GPU'yu kısıtlıyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı