Gta V Güncelleme Sonrası Çalışmayı Durdurdu

Cezmi Baskın

Hectopat
Katılım
29 Kasım 2014
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
Bugün sabah Steam GTA V'i güncelledi fakat oyuna girip başlattığım zaman yükleme ekranı sırasında oyundan atıp çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Çözümü nedir bunun sizde de böyle bir sorun var mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sorun var. Fakat bende güncellemeden önce de oluyordu. Foruma da konu açtım ama çözüme ulaşmadı. Artık steam i arayıp iade almasını isteyeceğim. Başka seçeneğim kalmadı.
 
Bende de güncelleme sonrası oldu. Yok mu bir çözümü ? O kadar para ver sonra böyle olsun.
Aynen öyle 1 haftadır sinir oldum. Social club'ın açtığı pencerede exited unexpectly diye bir şey yazıyor bende. Amd hd7850 ekran kartım. Resmen parayla rezil olduk. Adamlar crack indirip oynuyor bide ona daha çok sinir oluyorum.
 
Bugün gelen güncellemeden sonra aynı sorunu yaşıyorum maalesef.
Oyun dosyalarının ön bellek bütünlüğünü doğrulama nasıl oluyor onuda bilmiyorum :(
 
FPS düşüşleri de oluyor. 1.27 güncellemesinden sonra oyun iyice bozuldu. Bu Rockstar nasıl iş yapıyor, anlamak mümkün değil. Yabancı forumlarda da çok şikayet var. Demek 1.28 güncellemesi ile iyice battı oyun. Forumlarda temiz kurulum yapın, diyordu. Deniyorum, pek umudum olmasa da. Kota ayın 8. günü dolmuş oldu.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    131 KB · Görüntüleme: 257
Bilseydim almazdım oyunu. Onlineda zaten sürekli lag oluyor. Şimdi de hiç giremiyorum. Tekrardan 65gb indirmeyi de göze alamıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı