GTA V hakkında düşünceler

Ananas Bey

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yapılmasından 13 yıl geçmesine rağmen GTA 5 ile alakalı fikirlerimi belirtcem. Beni linçlemeyin GTA çok başarılı bir oyun ama ben nedense RDR 2'den sonra GTA V nasıl diyeyim biraz bayat yani, tabii aralarında 5 yıl fark var ama şu an 200 saatden fazla RDR2 oynadım hala açıp sıkılmadan 2-3 saat oynayabiliyorum ama GTA öyle değil. Oynasam mı diye düşünüyorum elim yine ya RDR 2 ya da God of War'a gidiyor.

Merhaba yapılmasından 13 yıl geçmesine rağmen GTA 5 ile alakalı fikirlerimi belirtcem. Beni linçlemeyin GTA çok başarılı bir oyun ama ben nedense RDR 2'den sonra GTA V nasıl diyeyim biraz bayat yani, tabii aralarında 5 yıl fark var ama şu an 200 saatden fazla RDR2 oynadım hala açıp sıkılmadan 2-3 saat oynayabiliyorum ama GTA öyle değil. Oynasam mı diye düşünüyorum elim yine ya RDR 2 ya da God of War'a gidiyor.

Hocam RDR2'den sonra böyle bir şey yaşamanız normal bence.

Bana göre RDR2 GTA 5'ten bin kat daha iyi ama türleri tamamen aynı değil ki.

RDR2 daha çok hikaye odaklı bir oyun GTA daha çok açık dünya odaklı bir oyun.

Yani ben sıkıldığım zaman RDR2 oynamam ama GTA 5 oynarım mesela.

GTA Online hala oynanır.

Ben de tam tersi yani RDR2 Hikayesi mükemmel mesela gta onun yanına yaklaşamayabilir ama içerik konusunda Gta'ya çay servisi yapar ben 2k saatimi Gta5 e vermişimdir eve gidince yine oynicam yani ben doyamıyorum gta ya en sevdiğim oyun şahsen o yüzden benim fikrim Gta5 in asla eskimeyeceği konusunda online bitmez mod destekleri modlar bitmiyo rp zaten hala oynanıyor deli gibi ben ce gta6 çıksa da gta 5 bitmeyecek

GTA eğlence oynu tankla falan millete dalmalık.PS3'te az oynamazdım.
Ciddi oynadığın zaman da o realistiğe gelebilecek bir oyun. Tadında bir arcade'e sahip bence. Rdr den ben şahsen sıkıldım. Mükemmel oyun ama beni acayip sardı diyemeyeceğim.

Ben de tam tersi yani RDR2 Hikayesi mükemmel mesela gta onun yanına yaklaşamayabilir ama içerik konusunda Gta'ya çay servisi yapar ben 2k saatimi Gta5 e vermişimdir eve gidince yine oynicam yani ben doyamıyorum gta ya en sevdiğim oyun şahsen o yüzden benim fikrim Gta5 in asla eskimeyeceği konusunda online bitmez mod destekleri modlar bitmiyo rp zaten hala oynanıyor deli gibi ben ce gta6 çıksa da gta 5 bitmeyecek
hocam haklısınız, ama ben rdr 2 rp yapmayı seviyorum öyle yol keserek haraç almak fln eğlenceli geliyo bana

Hocam RDR2'den sonra böyle bir şey yaşamanız normal bence.

Bana göre RDR2 GTA 5'ten bin kat daha iyi ama türleri tamamen aynı değil ki.

RDR2 daha çok hikaye odaklı bir oyun GTA daha çok açık dünya odaklı bir oyun.

Yani ben sıkıldığım zaman RDR2 oynamam ama GTA 5 oynarım mesela.
evet Gta 5 açık dünyası çok iyi ama Rdr 2 de açık dünyada gezerken yan görevler veya olaylar oluyor ya mesela bi adamı yılan ısırmış kurtardım valentina gidince herif bana silah hediye etti ben bu küçük olayları sevdiğim için daha çok Rdr 2 seviyorum

RDR2 RP için kaliteli bir sunucu var mı acaba bende başlamak istiyorum RP'ye.
rp derken sunucu olarak değil hikaye modunda soygun yapmak gibi
RDR2 RP için kaliteli bir sunucu var mı acaba bende başlamak istiyorum RP'ye.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı