GTA V Harici Ekran Kartını Devreye Sokma

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba arkadaşlar,

GTA V kurdum bilgisayarıma gayette normal açılıyor ama şunu fark ettim, oyun içinde kasmalar falan oluyordu. NVIDIA panelden yüksek grafiği hep seçtim onları yaptım fakat hala oyunda kasmalar falan yaşıyordum. Sonra Belgelerimdeki GTAV/Settings.xml dosyasını açtım orda NVIDIA yerine entegre kartı görüyordu. Her oyun sorunsuz açılıyor ekran kartıyla ama GTA açılmıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

xml.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisine girin, onboard ekran kartını sürücüleri ile birlikte kaldırın. Sonra bir açıp kapatın bakalım. Orda işaretli olarakta gözüküyor ise, devre dışı bırakın. Tekrar açıp, kapatın ve oyuna girin.

İntel HD Graphics 4000'in 5 mt yakınında Gta 5 dediğinizde kendini devredışı bırakır. Sanmıyorum Gta 5 i başlatacağını. Bence harici ekran kartıyla oynuyorsunuz.

Açıkçası pek emin olmamakla beraber ekran kartınızın o oyun için yetersiz olduğunu düşünüyorum. İster haricide ister dahilide her türlü o oyunda kasma yaşarsınız diye düşünüyorum. Yani siz harici ekran kartınızı seçemediğinizi söylüyorsunuz ama seçmiş de olabilirsiniz şuan çünkü her türlü kasma ihtimali var.

Bu videodaki arkadaş ile tek fark onun işlemcisi i3 2.3 ghz benim i5 2.6 ghz ama arkadaş rahatlıkla oynayabiliyor aynı kartla @Espeyato

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O zaman Berker GÜNGÖR'ün bir yazısı var onu oku anasayfada. Düşük ekran kartlarıyla GTA V nasıl oynanır içerikli bir yazısı var. Oyun içerisinde çeşitli gelişmiş ayarları ayarlayarak oynuyor. Zaten sen o kartla bu olmadan oynayamazsın gönderdiğin videoda da adam zaten o ayarları yapıp oynamış otların üç boyutlu bir görüntüsü yok çimen gibi duruyor bunun gibi küçük ayarlar. O yazıyı oku.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı