Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 31 Mayıs 2020 #1 Aşağıdaki harita özel bir yer sanırım, girer girmez 4 yıldızla aranıyorum. Burası ne işe yarıyor? Tanklarla geliyor sırf öldürmek için.
Aşağıdaki harita özel bir yer sanırım, girer girmez 4 yıldızla aranıyorum. Burası ne işe yarıyor? Tanklarla geliyor sırf öldürmek için.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 31 Mayıs 2020 #11 Namı diğer Area 51 diye geçiyor, içindeki uçak gerçekten çok güzel. Online'da hiç girmedim, ayrıca hangar almaktan kastığınız nedir? Artı 0 Eksi
Namı diğer Area 51 diye geçiyor, içindeki uçak gerçekten çok güzel. Online'da hiç girmedim, ayrıca hangar almaktan kastığınız nedir?
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 31 Mayıs 2020 #12 Pirateinthesky dedi: Namı diğer Area 51 diye geçiyor, içindeki uçak gerçekten çok güzel. Online'da hiç girmedim, ayrıca hangar almaktan kastığınız nedir? Genişletmek için tıkla... Online'da kendimize özel bir uçak koyabildiğimiz hangarımız oluyor. Aynı hikaye modundaki, Trevor'un (ç)aldığı havaalanı ve hangar gibi. Artı 0 Eksi
Pirateinthesky dedi: Namı diğer Area 51 diye geçiyor, içindeki uçak gerçekten çok güzel. Online'da hiç girmedim, ayrıca hangar almaktan kastığınız nedir? Genişletmek için tıkla... Online'da kendimize özel bir uçak koyabildiğimiz hangarımız oluyor. Aynı hikaye modundaki, Trevor'un (ç)aldığı havaalanı ve hangar gibi.
KS KS Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 31 Mayıs 2020 #13 GungorMemis dedi: Oradan jet çalabilirsin. Üzdü. Eki Görüntüle 578635 Genişletmek için tıkla... Ayarları olabildiğince yükselttim fazla VRAM kullanmasın diye 1-2 tık kıstım. Genellikle 60 küsür FPS alıyorum zaten. Yükseltmemin sebebi darboğazı indirmek. Teşekkürler yanıtlarınız için. FalconPolat dedi: Askeriyeye girince gül atacak değiller. Genişletmek için tıkla... Hoş geldiniz pankartıyla karşılasalar iyi olmaz mı? Artı 0 Eksi
GungorMemis dedi: Oradan jet çalabilirsin. Üzdü. Eki Görüntüle 578635 Genişletmek için tıkla... Ayarları olabildiğince yükselttim fazla VRAM kullanmasın diye 1-2 tık kıstım. Genellikle 60 küsür FPS alıyorum zaten. Yükseltmemin sebebi darboğazı indirmek. Teşekkürler yanıtlarınız için. FalconPolat dedi: Askeriyeye girince gül atacak değiller. Genişletmek için tıkla... Hoş geldiniz pankartıyla karşılasalar iyi olmaz mı?
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 31 Mayıs 2020 #14 301230 dedi: Online'da kendimize özel bir uçak koyabildiğimiz hangarımız oluyor. Aynı hikaye modundaki, Trevor'un (ç)aldığı havaalanı ve hangar gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Area 51'in yakınında alırsam bir sorun olmaz yani değil mi? Eğer olmazsa mükemmel olur . Artı 0 Eksi
301230 dedi: Online'da kendimize özel bir uçak koyabildiğimiz hangarımız oluyor. Aynı hikaye modundaki, Trevor'un (ç)aldığı havaalanı ve hangar gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Area 51'in yakınında alırsam bir sorun olmaz yani değil mi? Eğer olmazsa mükemmel olur .