ferdi kartal Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 59 17 Eylül 2021 #1 Guvenli internet kapali baska ne yapabilirim? Onceden olmuyordu dun olmaya basladi.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 17 Eylül 2021 #2 Oyun dosyalarını kontrol eder misin herhangi mod var mı? Artı 0 Eksi
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #3 Hocam dosyaları doğrulayın olmazsa VPN ile oyuna girin. Artı 0 Eksi
KS KS ferdi kartal Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 59 19 Eylül 2021 #4 MotoCBR dedi: Oyun dosyalarını kontrol eder misin herhangi mod var mı? Genişletmek için tıkla... Mod yok. Rolesional dedi: Hocam dosyaları doğrulayın olmazsa VPN ile oyuna girin. Genişletmek için tıkla... Dogruladim olmadi VPN ile deneyeceğim. ferdi kartal dedi: Mod yok. Dogruladim olmadi VPN ile deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... VPN ile denedim girdi fakat kapattiktan sonra bir daha denedim olmadi yine ayni hata. Son düzenleme: 19 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
MotoCBR dedi: Oyun dosyalarını kontrol eder misin herhangi mod var mı? Genişletmek için tıkla... Mod yok. Rolesional dedi: Hocam dosyaları doğrulayın olmazsa VPN ile oyuna girin. Genişletmek için tıkla... Dogruladim olmadi VPN ile deneyeceğim. ferdi kartal dedi: Mod yok. Dogruladim olmadi VPN ile deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... VPN ile denedim girdi fakat kapattiktan sonra bir daha denedim olmadi yine ayni hata.