yigitfahris
Decapat
Çözünürlük veya grafik ayarlarını yükselterek.Nasıl yapacağım?
Nasıl yapacağım?Yanlış görmediysem GPU kullanımı %52. GPU'ya biraz yük bindirirseniz CPU'daki yük azalacaktır.
Arkadaşlar bu değerler normal mi? i3 2100 Kullanıyordum FPS konusunda 50 60 FPS kadar arttı ancak işlemcinin %100 kullanılması normal mi?
GTX 750 Ti.
En üstteki ne? %52 kullanılıyor işte GTX 750 Ti diye belirttim.Ekran kartı kullanımını artır GTA V ayarlarından ayarları teker teker yükselt.
En üstteki ne? %52 kullanılıyor işte GTX 750 Ti diye belirttim.
Çözünürlük veya grafik ayarlarını yükselterek.Nasıl yapacağım?
Bir de ekran kartını görseydik diye bir mesaja cevap vermiştim bende yanlıslık oldu heralde kusura bakmayın.Ben ne yazdım?
Tamamdır deneyeceğim.Çözünürlük veya grafik ayarlarını yükselterek.
Ayarları en yükseğe aldım bir tek texture quality hariç ona vram yetmedi High'a aldım onu. Şu an işlemci %100 ekran kartı %98-99 arası kullanılıyor. Grafiğe gelecek olursak i3 2100 kullandığım için online da o ayarlarda bile 30 40 fps ile oynuyordum.Grafikleri en düşükte kullanıyorsun herhalde gözüme çok kötü geldi, gta 5 mi oynuyorsun gta sa mı belli değil. Gtx 750ti ile 1080p çözünürlükte oynuyorsun ve yüksek ayarda rahat oynatır. İşlemci kullanımına gelirsek Gta 5 işlemciyi fazla kullanan bir oyun, fps arttıkça işlemci kullanımın da artar, Gta 5 gibi işlemci yiyen bir oyun için 74 fpste işlemcinin tavan yapmasını normal buluyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.