BlueGoldRS
Hectopat
Low ayarlarda drop yemeden 35-40 FPS oynanacak en ucuz GTA 5 sistemi nedir, ne kadardır?
Low ayarlarda drop yemeden 35-40 FPS oynanacak en ucuz GTA 5 sistemi nedir, ne kadardır?
Duo işlemci ve 4 GB RAM önermem. Çünkü bende Duo işlemci ve 4 GB RAM kullanıyorum ve sonuç rezil. 9 -7 FPS bolcada drop. Ayrıca 2 çekirdek işlemcilerde GTA'da dokuların geç yüklenmesi sorunu oluyor. O fiyata Xeon X5430+ stok Intel soğutucu alınabilir ve OC'li Duo sistemden daha iyi. G41 çipsete yönelin pintilik yapmayın çünkü 4 GB RAM GTA 5'e yetmiyor çok drop oluyor. Ayrıca HDD'de çok önemli mümkünse SSD kullanın çünkü dokuların geç yüklenmesi sorunu yaşıyor. Minimum 7200 RPM ve 16MB önbelleği olan bir HDD seçin yoksa çokfazla drop ve dokuların geç yüklenmesi sorunu yaşarsınız. 8 GB destekleyen anakartlar 190'dan başlıyor. Hayal kurmuşsunuz.
Pen orada bol OC dedim OC'den kırana kadar OC işi bunu yapanların FPS testlerine bakın 30 FPS civarı çıkıyor en düşük dedi için Duo yaptım yoksa Q6600 alıp OC edip 9650 performansında veya daha iyi çalıştırabilir.
190'dan mı başlıyor hayaller dubai ben diyorum size sanayi
Bence Letgo'ya bir bakın ben 40 TL'ye 4 GB destekli buluyorum Fujitsu D3041 A1 almayacaksınız düşük çhipsetli eski bir anakart alacaksınız.
Ve ben 2 inci seçenekte toplu kasa önerdim toplu kasayı satabilmek için mecbur 7200 RPM 200GB harddisk koyuyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.