Çözüm GTA V İndirirken "Loading" Ekranında Kalma

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben kutulu bir şekilde oyun alırsam böyle bir sorun yaşar mıyım? Yoksa Dvd den direk kurup oynayabilir miyim ?
Rockstar bu sorunu yama yayınlayarak çözmediği sürece yaşarsın. DVD ile bir ilgisi yok yani.

şimdi ben cmd'deki komutları yaptım sıradaki işlemde yeni bir tane klasör oluşturdum "belgeler" diye sonrasında Kitaplıkların altındaki Belgeler yazınına tıkladım altında sekmelerden "Belgelerim" sağ tıkladım ve özelliklerden Konum sekmesi gözüktü ama win 7 yle 8 arasında bir farkmı oluyor sizin anlatımınızdan sonra tereddütte kaldım .
Sorunun ne olduğunu anlayamadım. O gösterdiğiniz pencerede "Taşı" tuşuna basacaksınız. Ardından, klasör seçmenizi istediğinde gidip de o yeni oluşturduğunuz klasörü seçeceksiniz. Çıkan onay kutusunda "Evet"i seçtikten sonra dosyalarınız oraya taşınacak. Tamam'a basıp kapatacaksınız.

Benim ilk kullandığım görselde "konum" sekmesinin altındaki adres, değiştirilmiş adrestir. Eğer merak ettiğiniz buysa...

Arkadaşlar, ikinci kullanıcıyı açanlar için de ufak bir düzeltmeyle birlikte yapılacak işlemleri toparlamak istedim.
Ekran Alıntısı.PNG

• Yukarıda "C:\Users", yani kullanıcılar dizinim görünüyor.
    • Kısaca hangi klasör hangisi onları yazayım. "Hüseyin" asıl kullandığım kullanıcı klasörüm, sonradan oluşturduğum kullanıcı ise "drhba_000".
  • Benim açtığım ikinci kullanıcı "drhba_000" idi. Dolayısı ile o kullanıcı ile bilgisayarımı açtığımda, ki içinde Türkçe karakter olmadığı için sorunsuz şekilde kurulum işlemi başladı, gerekli tüm dosyalar o kullanıcı içine kopyalanmış oldu.
  • Şimdi hali hazırda benim gibi ikinci bir kullanıcı açanlar için şunu belirtmekte fayda var, öncelikle asıl kullandığınız kullanıcı ile giriş yapın, benimki için "Hüseyin" ile, ikinci kullanıcının içindeki, yani benimki için örnek vermek gerekirse "drhba_000" klasörü içindekileri asıl kullandığımız kullanıcı içine, yani "Hüseyin" içine olduğu gibi kopyalayın.
  • Sonra ikinci kullanıcı klasörünün, yani "drhba_000" ın ismini değiştirin, ben başına 1 koydum.
  • Daha sonra, ilk mesajda belirtildiği şekilde kullanıcı adınızın UTF8 deki karşılığını bulun. UTF 8 "DECODE" ile yapmayı unutmayın. Benimki için "Hüseyin=H�seyin"
  • Son olarak kısayol oluşturma işlemi kaldı, yönetici olarak "cmd" yi açıp,
    Kod:
    mklink /j c:\users\H�seyin c:\users\Hüseyin
    komutunu verin, olay tamamdır.
  • Diğer kullanıcı içinde başka özel dosyanız yok ise gönül rahatlığı ile kaldırabilirsiniz, ismini değiştirdiğiniz klasörü de silebilirsiniz.
  • Bu şekilde yaptığınız taktirde social club veya oyunu kaldırıp tekrar kurmanız gerekmez.

Sırf şunları yazmak için üye oldum. Yukarıdaki yazan hiç bir şeyi yapmanıza gerek yok.

Şöyle bir bakalım, problem ne? Kullanıcı adındaki Türkçe karakterlerden dolayı Social Club app'i ile yaşanan iletişim problemi.

Gördüğüm kadarıyla bu problemi yaşayanlar genelde 8 ve 8.1 kullanıcısı. Çözüm basit. Denetim masasından kullanıcı ayarlarınıza gidin ve kullanıcı adınızı değiştirin.

Eğer orijinal bir Windows kullanıyorsanız, önce Microsoft Account'unuzun bağlantısını kesin ve gidip internetten Microsoft hesabınıza girerek, kullanıcı adınızdaki Türkçe karakterleri düzeltin. Sonra tekrardan bilgisayarınızı Microsoft hesabınıza bağlayın ve sorun çözülmüş olacak. Anladığım kadarıyla, anlattığım şeyi yaptıktan sonra, kullanıcı adıma olan dosyada değişti ve belgelerime ulaşabiliyor şu an program. Bu nedenle problem ortadan kalktı.

Yazdıklarımı aynen yaptım ve şu an 1.7GB inmiş durumda. Öyle DNS, cmd vs. ile uğraşmanıza gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı