GTA V indirmek sistem performansını etkiler mi?

İşletim sistemi
Windows 10

redcenter

Kilopat
Makaleler
1
256 GB SSD'imin şu anda 150 GB'ı boşta. Epic Games'den GTA V'i indirmeye çalıştığımda 100 GB gösteriyor. Bana 50 GB yer kalacak belki daha az, herhangi bir şey için lazım olacağını düşünmüyorum ancak SSD bayağı dolacak. Bu durum bilgisayar performansına etki eder mi, bunu merak ediyorum.

Sistemim:
  • 16 GB RAM.
  • i5 10400F işlemci.
  • 256 GB Samsung EVO 970 SSD.
  • GTX 1660 Super GPU.

10 15 GB yer bıraktığınız sürece sıkıntı olmaz.

En az 15-20GB boş alan olsun, yükleme yapabilirsin bir problem olmaz. İdareliğine 320 veya 500GB HDD'yi 40 ila 80 lira arasında 2. el bulabilirsin de.

Yanına bir adet 7200RPM 320GB HDD alırsanız hem sorun çözülür hem alan açılır. Soruna gelecek olursak çok fazla etki etmez ancak daha fazla yükleme yaparsan performans kaybı kaçınılmaz.

Yanına bir adet 7200RPM 320GB HDD alırsanız hem sorun çözülür hem alan açılır. Soruna gelecek olursak çok fazla etki etmez ancak daha fazla yükleme yaparsan performans kaybı kaçınılmaz.
Teşekkürler, HDD alıp, HDD'ye GTA V yüklesem oyun performansı açısından değişen çok şey olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…