Yükleme süreleri kısalacaktır ve dokular daha hızlı yüklenecektir, 2 yıldır HDD'de sıkıntısız oynuyorum.Teşekkürler, HDD alıp, HDD'ye GTA V yüklesem oyun performansı açısından değişen çok şey olur mu?
Yükleme süreleri kısalacaktır ve dokular daha hızlı yüklenecektir, 2 yıldır HDD'de sıkıntısız oynuyorum.Teşekkürler, HDD alıp, HDD'ye GTA V yüklesem oyun performansı açısından değişen çok şey olur mu?
Teşekkürler, HDD alıp, HDD'ye GTA V yüklesem oyun performansı açısından değişen çok şey olur mu?
Teşekkürler, HDD alıp, HDD'ye GTA V yüklesem oyun performansı açısından değişen çok şey olur mu?
256 GB SSD'imin şu anda 150 GB'ı boşta. Epic Games'den GTA V'i indirmeye çalıştığımda 100 GB gösteriyor. Bana 50 GB yer kalacak belki daha az, herhangi bir şey için lazım olacağını düşünmüyorum ancak SSD bayağı dolacak. Bu durum bilgisayar performansına etki eder mi, bunu merak ediyorum.
Sistemim:
- 16 GB RAM.
- i5 10400F işlemci.
- 256 GB Samsung EVO 970 SSD.
- GTX 1660 Super GPU.
Şuan GTA 5 iniyor 95.4 GB bir de üstüne 5-10 GB ekstra yer lazım.HDD'niz yok mu? Oyunun önerilenlerinde 72GB boş alan gerektiği yazıyor.
Oyunu indirmeye başladığında 101.XX GB değerlerinde bildirmişti bana. Dediğim değerler arasında.Ne alaka? Oyun kurulduktan sonra gereken alan yazıyor orada.
Keşke araştırdığınız kaynağı tam okusanız:Ne alaka? Oyun kurulduktan sonra gereken alan yazıyor orada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.