Çözüldü GTA V kaç GB yer kaplar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

baykaktus

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben 1-2 ay önce bir USB aldım. 128 GB depolaması var, 114 GB gözüküyor ama GTA V'e GB'ytı yeter mi bilmiyorum. Şu an indiriliyor ama içime bir şüphe düştü hani oyunun indirildiği GB kadar bazen çıkmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhabalar, ben 1-2 ay önce bir USB aldım. 128 GB depolaması var, 114 GB gözüküyor ama GTA V'e GB'ytı yeter mi bilmiyorum. Şu an indiriliyor ama içime bir şüphe düştü hani oyunun indirildiği GB kadar bazen çıkmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
98 GB ama o flash belleğin okuma yazma hızı SSD'ler kadar olamayacağı için açılması çok uzun sürer. Fakat sizin kararınız tabii ki.
Rahat indirmek ve sıkıntı çıkmasını istemiyorsan en az 240 GB lazım.

Şimdilik USB'ye kuracağım sonrasında SSD alacağım fakat üstteki yanıtımda dediğim gibi takacak bir alet veya takacak bir yer yok.

98 GB ama o flash belleğin okuma yazma hızı SSD'ler kadar olamayacağı için açılması çok uzun sürer. Fakat sizin kararınız tabii ki.

Zaten beklemek benim için sıkıntı değil 104 GB yüklenmesini bekleyebilirsem onu da beklerim diye düşünüyorum. 😀
SSD takmak ile ilgili binlerce video var ki en basit takılan parçalardan birisi. USB ile oyun oynamak mantıksız ve saçma oluyor. Verim alamazsınız düzgünce.

Taşındığım için parça değiştiremiyorum ondan USB kullanayım dedim çünkü uzun sürecek ve o sırada oynayacak bir şeyler arıyordum evime geçtiğim zaman 1 tane daha SSD alacağım ve evet bence de saçma ama aklıma ilk geldiği için denemek istedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı