GTA V Kaplama Yüklenmeme Sorunu

Semih Satı

Decapat
Arkadaşlar oyunu Steam'den orijinal olarak satın aldım fakat araba ile hızlı gittiğimde binalar falan yok oluyor ve bu sinir edici bir olay, çözümü bilen arkadaşlar yazabilir mi?

Sistem:
  • NVIDIA 920MX 2 GB
  • Intel i5 7200U
  • 4 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkcası Teşekkürler Fakat Pek Yardımınız Olmadı Diyeyim Yeni Bir Bilgisayarda Denedim
Nvidia GTX 1060 Ekran kartı
İ5 3.3 ghz işlemci
12GB Ram
Bu Sistemde Bile Map Gidip Geliyor ?

Açıkcası Teşekkürler Fakat Pek Yardımınız Olmadı Diyeyim Yeni Bir Bilgisayarda Denedim
Nvidia GTX 1060 Ekran kartı
İ5 3.3 ghz işlemci
12GB Ram
Bu Sistemde Bile Map Gidip Geliyor ?
Şimdi yanlış anlamayın ama hem farklı bir sistemde denemişsiniz hem de steam'den orijinal oyununuz için böyle sorunlar yaşayıp yardım istiyorsunuz. Öncelikle oyununuzda böyle bir sıkıntının 2 farklı cihazda aynı sorunun olmasını müneccim olmadığımızdan açıklayamayız. Hayır eğer korsan oynuyorsa da (ki korsan oyunda olur böyle şeyler genelde) kurulum dosyalarında bariz sorun var işte. Yani ya Steam'in kaynaklarındaki Gta bozuk yada senin. Oyunun orijinal değilse buradan yardım isteme lütfen.

Buralarda Steam adı altında korsan oyun kokusu var.

Hocam aynı sorunu bizzat yaşamıştım, orijinal kutulu oyun resmini bile atabilirim. :D Arkadaşın dediği doğru mudur yanlış mıdır bilemem lakin gerçekten böyle bir problem oluyor. Sistem yenileyince düzeldi.

Steamden orijinal aldım korsan oynamaya razıda değilim kusura bakma ama param var keyfim var oyunları orijinal alıp oynuyorum birşey bilmiyorsanız yazmayın bile ? :D
+ Olaraktan Tamamen Sistemi Yenileyip Tekrar Denedim Şu An Problem Yok

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı