Merhabalar, ben GTA V'i GMG'den aldım. Kodu rockstar'ın sitesinden girip indirmeyi başlatmıştım. Bu sabah saatlerinde indirme tamamlandı fakat tamamlandığı gibi launcher kapandı. Tüm sabah açmaya çalıştım sorunlar aradım bulamadım. Yönetici olarak çaıştırdım onu yaptım bunu yaptım ancak başta ki GTA V yazısı çıkıp uygulama anında kapanıyordu. Rockstar forumlarında oyunu silip yüklemek gerekiyor yzanlar vardı. Oyunu sildim, tamamen sildim; social club, GTA V, belgelerimdeki dosyalar... Sonra yeniden yüklemeye çalıştım. Rockstar'ın sitesinden temiz bir download launher'ı indireyim dedim fakat bu seferde setup tool'u yüklememe rağmen indirme launcher'ı açılmadı. 60 GB'lık indirme kısmını göremedim bile. Oyunun yüklenmiş halinde olduğu gibi GTA V yazısı açılıp açıldığı gibi kapanıyor. Yönetici olarak çalıştırırsam 10 saniye daha bekleyip kapanıyor. Benzer sorunları alanlar var mı? Çözümü buldunuz mu? Ne önerirsiniz? Konunun benzerine baktım bulamadım eğer ki varsa ilgili alana taşıyın ya da kaldırınız gönderiyi lütfen.
Aynı sorun bende de vardı.. hale de var. İlk başta sistem kötü ola bilir zannına kapılmıştım. Ama benim sistemden zayıf sistemlerin oyunu kolaylıkla çalıştırıp oynadıklarını gördüm. Bendeki sorun da oyun açılıp tekrar kapanıyor. Bir öneri:
Nvidia ekran kartını devre dışı bırak, daha sonra oyunu aç, lahuncer ekranı gelince tekrar Nvidia ekran kartını aktif et. Öyle oyunu açıyor.
Zann edersem sosial clup uyğulamasını bazı Nvidia ekran kartları açmıyor. Bug vardır muhtemelen...
Aygıt yöneticisinden; ekran kartınızı devre dışı bırakınız.
2- Oyunu çalıştırın.
3- Oyuna girin.
4- Oyun menüsünde; Ctrl + Alt + Delete
5- GtaV yi görev yöneticisinden kapatınız.
6- Sc clienti otomatik olarak ekrana gelecek. Onu kapatmadan;
7- Aygıt yöneticisinden, ekran kartınızı aktifleştirin
8- Sc nin clientinden gtav e tekrar girin.
İyi oyunlar.
Oyuna girince, dağlık arazileri ve bölgeleri bir gezin. Hata verebilir veya kaplamalar olmayabilir. Bende bazı yerlerde hata veriyor.
Hafta sonu yeniden indireceğim veya ay başında.
Aygıt yöneticisinden; ekran kartınızı devre dışı bırakınız.
2- Oyunu çalıştırın.
3- Oyuna girin.
4- Oyun menüsünde; Ctrl + Alt + Delete
5- GtaV yi görev yöneticisinden kapatınız.
6- Sc clienti otomatik olarak ekrana gelecek. Onu kapatmadan;
7- Aygıt yöneticisinden, ekran kartınızı aktifleştirin
8- Sc nin clientinden gtav e tekrar girin.
İyi oyunlar.
Oyuna girince, dağlık arazileri ve bölgeleri bir gezin. Hata verebilir veya kaplamalar olmayabilir. Bende bazı yerlerde hata veriyor.
Hafta sonu yeniden indireceğim veya ay başında.
Dediğiniz kaplama sorunu ne ile alakalı bir durum hocam ?
Biraz önce bendede oldu geziyorum serbest olarak bir süre sonra yol gözükmüyor arabalar yerin içine giriyor ve oyun sonrasında çalışmayı durduruyor.
Dediğiniz kaplama sorunu ne ile alakalı bir durum hocam ?
Biraz önce bendede oldu geziyorum serbest olarak bir süre sonra yol gözükmüyor arabalar yerin içine giriyor ve oyun sonrasında çalışmayı durduruyor.
Bende 4gb gtx960m ekran kartı, 8gb ram ve i7-4720hq işlemci var. Her şeyim lisanslı ve güncel.
Ama oyunda dağlık arazilerde keyifle dolaşırken bazı yerleri kaplayamıyor. Sonra kaplı olan yerlerde gezerken pat hata veriyor.
Araştırdım; bazı arkadaşlar, oyun dosyaların bozuk olduğu için bunu yaşıyorsun dediler.
Ay başına kadar bu bozuk oyunla oyalanacağım. Kotalar sıfırlandığında oyunu yeniden indireceğim.
Bende 4gb gtx960m ekran kartı, 8gb ram ve i7-4720hq işlemci var. Her şeyim lisanslı ve güncel.
Ama oyunda dağlık arazilerde keyifle dolaşırken bazı yerleri kaplayamıyor. Sonra kaplı olan yerlerde gezerken pat hata veriyor.
Araştırdım; bazı arkadaşlar, oyun dosyaların bozuk olduğu için bunu yaşıyorsun dediler.
Ay başına kadar bu bozuk oyunla oyalanacağım. Kotalar sıfırlandığında oyunu yeniden indireceğim.
Anladım hocam teşekkürler.
Forumda paylaşılan bir konuda GTA V üzerindeki bozuk dosyaları tarayan bir program var. GTA5FileCheck_SHA1_v2 adında bir program ben buradan test yaptım ve yaklaşık 10 GB 'lık bir dosyayı bozuk buldu bende o dosyaları silerek tekrardan Launcher'dan devam etmesini sağladım 41 GB 'dan 55'GB'a kadar indirme yapacak fakat bilmiyorum şuanda yükleniyorlar veya başka birşey var 5 KB ile indirme yapıyor bazen anlık olarak 1.2 mb felan çıkıp sonra tekrar bu değerlerden devam ediyor.Garip bir durum anlayamadım bir türlü.
Forumda paylaşılan bir konuda GTA V üzerindeki bozuk dosyaları tarayan bir program var. GTA5FileCheck_SHA1_v2 adında bir program ben buradan test yaptım ve yaklaşık 10 GB 'lık bir dosyayı bozuk buldu bende o dosyaları silerek tekrardan Launcher'dan devam etmesini sağladım 41 GB 'dan 55'GB'a kadar indirme yapacak fakat bilmiyorum şuanda yükleniyorlar veya başka birşey var 5 KB ile indirme yapıyor bazen anlık olarak 1.2 mb felan çıkıp sonra tekrar bu değerlerden devam ediyor.Garip bir durum anlayamadım bir türlü.
Dediğim gibi, ben adil kullanım kotaları sıfırlandığında; oyunun yedeğini alıp, yeniden indireceğim.
O günü kadar belki yamalar çıkacak ve düzelecek. Bilemiyorum.
5 Kb ile indirmektense sağlam yerler de dolaşırım
Dediğim gibi, ben adil kullanım kotaları sıfırlandığında; oyunun yedeğini alıp, yeniden indireceğim.
O günü kadar belki yamalar çıkacak ve düzelecek. Bilemiyorum.
5 Kb ile indirmektense sağlam yerler de dolaşırım
Hocam ben gece 4 saat gibi bir sürede 10 GB dosyayı indirdim hızı sonradan düzeldi ve bugün sabah yaklaşık olarak 1.5 saat kadar oynadım ve düzeldi şuanda hiçbir sorun yok
Aynı program ile test ettim herhangi bir uyarıda almadım önceki gibi yani şuanda tek sorun her girdiğimde ekran kartını devre dışı bırakıp sonradan tekrar aktif etmek onun dışında bir sorun kalmadı umarım onun içinde yakın zamanda bir çözüm üretirler.