GTA V legacy GTA V Enhanced farkı nedir?

Mehmet123321

Decapat
Daha fazla  
Şimdi GTA V Enhanced yükleyecektim ama sonra baktım o 90 GB ama normali ise 120 GB, hangisini yüklesem daha iyi olur diye düsünüyorum, şu an GTA 5 yüklü ama silip yenisini yüklesem daha mı iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi GTA V Enhanced yükleyecektim ama sonra baktım o 90 GB ama normali ise 120 GB, hangisini yüklesem daha iyi olur diye düsünüyorum, şu an GTA 5 yüklü ama silip yenisini yüklesem daha mı iyi olur?

Hikayeli oynayacaksaniz Enhanced, Online ise legacy. RP sunuculari legacy kullaniyor. Enhanced PC'ye ciktiginda sohbet ozelligi yoktu şu an var midir bilmiyorum. Grafik ve performans bakimindan ise Enhanced daha iyi.

Not: Konuyu hortlatmisim kusura bakmayin fark etmedim.

peki ben enchanced alinca ikiside kutuphaneye geliyormu secim yapabilirmiyim yani?

Peki ben Enhanced alinca ikisi de kutuphaneye geliyor mu secim yapabilir miyim yani?

Bilmiyorum fakat daha önceden legacy sahiplerine Enhanced cikinca ücretsiz yukseltme verdiler. Şu an istersem Steam uzerinden legacy de Enhanced da indirebiliyorum. Mantiken ikisi de gelmesi gerekir ama yine de arastirmanizi oneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…