GTA V legacy sürümden online save taşınmıyor

@BurakPalabiyikkk, anladığım kadarıyla çözmemin herhangi bir yöntemi yok, değil mi? Yapabileceğim bir çözüm yöntemi varsa denemek istiyorum. Enhanced sürüme çok meraklı mıyım tartışılır ama en azından oynayacağım kişiler ısrar ediyor.

Enhanced sürüm ile online bölümüne girdiğinde direkt size "hesabınızı taşıyalım mı? (Migrate)" diye soruyor. Onay verdiğinde taşıyorsun. Bende bu işlem hata veriyor.
1745354970980.png

Hocam bende başarıyla migrate etti. Hesapta hiç hile yapmamıştım ve yeni hesaptı, leveli 14'dü yani. Bu biraz şans meselesi sanırım.

@hogwartscanavarı, sizin adınıza sevindim. Ben biraz sürüneceğim galiba bakalım.

@BurakPalabiyikkk, anladığım kadarıyla çözmemin herhangi bir yöntemi yok, değil mi? Yapabileceğim bir çözüm yöntemi varsa denemek istiyorum. Enhanced sürüme çok meraklı mıyım tartışılır ama en azından oynayacağım kişiler ısrar ediyor.

Enhanced sürüm ile online bölümüne girdiğinde direkt size "hesabınızı taşıyalım mı? (Migrate)" diye soruyor. Onay verdiğinde taşıyorsun. Bende bu işlem hata veriyor.
Yeni bir karakter yaratın, zaten yeni karakter yarattıktan sonra da tekrar migrate edebiliyorsunuz. Tabi hata düzelirse.

@BurakPalabiyikkk, yeni karakter oluşturacağıma oyunu silerim, oynamam tahminen. Bu sorun aşırı illet bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı