Rage Native UI'yi güncelleyin ve GTA V\lspdfr\lspdfr.ini'den AmbientSpawn.DisableRandomUnits = true olarak ayarların.![]()
RagePluginHook
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
GTA V klasöründen RagePluginHook.log dosyanızı mediafire gibi sitelere yükleyip gönderin.Merhaba arkadaşlar GTA V LSPDFR kurdum ama stop the ped, tablet ve Ultimate Backup bir türlü çalıştıramadım pek bilgimde yok, yok mu yardımcı olabilecek?
GTA V klasöründen RagePluginHook.log dosyanızı MediaFire gibi sitelere yükleyip gönderin.
Rage Native UI'yi güncelleyin ve GTA V\lspdfr\lspdfr.ini'den AmbientSpawn.DisableRandomUnits = true olarak ayarların.![]()
RagePluginHook
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Rage Native UI'yi güncelleyin ve GTA V\lspdfr\lspdfr.ini'den ambientspawn. Disablerandomunits = true olarak ayarların.
Yeni log gönderin.Hocam Ultimate Backup geldi ama stop the ped gelmedi.
Yeni log gönderin.
Bağlantı engellenmiş, GTA V klasörünü anti virüsünüze istisna olarak ekleyin.![]()
RagePluginHook(2)
eyvallah reis olduBağlantı engellenmiş, GTA V klasörünü anti virüsünüze istisna olarak ekleyin.
hocam compulite yaya olarak nasıl açabilirz yapamadım da(araç içi açılıyor)Bağlantı engellenmiş, GTA V klasörünü anti virüsünüze istisna olarak ekleyin.
Ctrl + NumPad 0eyvallah reis oldu
hocam compulite yaya olarak nasıl açabilirz yapamadım da(araç içi açılıyor)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.