Çözüldü GTA V MC Club'ta birden fazla mekan işletilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

348606

Hectopat
Merhabalar bay ve bayanlar. GTA V'te Motor Club'ım var. Şu anda kokain üretip satıyorum. Aynı anda kokain, sahte para basma ve metamfetamin yapabilir miyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet yapabilirsiniz ama mesela kokain aldınız 2. kokaini alamıyorsunuz. Bu arada eğer Mc Club'ta 2 veya 3 adet üretim yeriniz olur ise Night Club da alın. İyi para kasılıyor.
Evet yapabilirsiniz ama mesela kokain aldınız 2. kokaini alamıyorsunuz. Bu arada eğer Mc Club'ta 2 veya 3 adet üretim yeriniz olur ise Night Club da alın. İyi para kasılıyor.

Çözüm
Bir sorum daha olacak. Uzun zaman sonra önceden aldığım kokain fabrikasını tekrardan açtım. Yanında da meth laboratuvarı alıp açtım. Ancak çalışanları getirmek için ne yapmam gerek? Yardımın için teşekkürler.

İçerideki laptopa giriş yap ve set up görevlerini yap. Sonra çalışanlar gelecektir.

Son düzenleme:
Tüm satın almaları yaptınız mı? Ben sadece set up yapıldığında geliyor diye biliyordum. Her yeni mekan kurduğumda her şeyi satın alıyor ve yapıyor olmamdan olsa gerek .

Tüm satın almaları yaptınız mı? Ben sadece set up yapıldığında geliyor diye biliyordum. Her yeni mekan kurduğumda her şeyi satın alıyor ve yapıyor olmamdan olsa gerek .
Metamfetamin üreticileri geldi ama kokain üreticileri hâlâ gelmedi. Kokain fabrikasını 3-4 ay önce almıştım hatta 500.000 dolar kazandım sonra kapattım, daha da üretmedim. Bu gün tekrardan açtım ve çalışanlar yok. Umarım bir sorun çıkmaz. Herkese teşekkürler ilgisi için.
Kokain fabrikamı açmama rağmen çalışan gelmemişti. Kokain fabrikasındaki laptop'tan "Shutdown Buisness" butonuna basıp iş yerimi kapattım. Sonra laptop'tan yine aktifleştirdim kokain fabrikamı. Dışarı çıkıp biraz gezindim. Tekrar geldiğimde çalışanlar gelmişti.

Çalışanları gelmeyenler için yazdım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…