GTA V Menyoo kurulmuyor

İşletim sistemi
Windows 10

UMURALP

Hectopat
Daha fazla  
Bu gün canım GTA V çekti indireyim dedim Menyoo'da kurayım dedim kurdum aşağıdaki linklerdeki 3 şeyi attım oyunun dosyalarına oyun başlatılamıyor diye hata verdi Epic Games sildim dosyaları doğrula yaptım yine açılmadı tekrar attım yine olmadı sonra dosyaları silince açıldı bir daha deneyeyim dedim şimdi oyun hiç açılmıyor.
Yardım edebilir misiniz?

En güncel sürüm olduğuna emin misiniz? Geçende çok küçük bir güncelleme geldi.
Eğer güncel olmayanı yüklüyor iseniz bu videodaki linkten güncelini indirebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki hocam oyun hiç açılmamaya başladıktan sonra tekrar Epic Games üzerinden GTA 5'in dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Burada ki ilk aşamamız oyunu tekrar hayata döndürmek olsun :)

Peki hocam oyun hiç açılmamaya başladıktan sonra tekrar Epic Games üzerinden GTA 5'in dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Burada ki ilk aşamamız oyunu tekrar hayata döndürmek olsun :)

Evet maalesef yine olmuyor sıkıntıda o zaten.
1613672560503.png

Evet maalesef yine olmuyor sıkıntıda o zaten.
Eki Görüntüle 885725

Hocam yüklü olan GTA 5'i farklı bir konuma at, daha sonra Epic Games üzerinden GTA 5'i kaldır, bunları yaptıktan sonra Epic Games üzerinden GTA 5'i yeniden indirmeye başlat ve daha önce bulunan konumu seç, 1 MB indirdiğinde duraklat. Daha sonra Epic Games'ten temelli olarak çık ve arka plandan da kapat. Başka konuma attığın GTA 5 dosyalarını yeni kaydettiğin konumun içine at ve Epic Games'i yeniden başlat. Dosya doğrulaması yapacak ve eksik bir dosya bulursa, o dosyayı indirmeye başlayacak. Ve böylece oyun tekrar hayata dönmüş olacak. Menyoo işine gelecek olursak, maalesef o konu hakkında bir bilgiye sahip değilim.

Hocam yüklü olan GTA 5'i farklı bir konuma at, daha sonra Epic Games üzerinden GTA 5'i kaldır, bunları yaptıktan sonra Epic Games üzerinden GTA 5'i yeniden indirmeye başlat ve daha önce bulunan konumu seç, 1 MB indirdiğinde duraklat. Daha sonra Epic Games'ten temelli olarak çık ve arka plandan da kapat. Başka konuma attığın GTA 5 dosyalarını yeni kaydettiğin konumun içine at ve Epic Games'i yeniden başlat. Dosya doğrulaması yapacak ve eksik bir dosya bulursa, o dosyayı indirmeye başlayacak. Ve böylece oyun tekrar hayata dönmüş olacak. Menyoo işine gelecek olursak, maalesef o konu hakkında bir bilgiye sahip değilim.

Hocam o zaman bu işlemleri yapmanız gerekecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı