GTA V mi RDR 2 mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ona ayrı bir değer veriyorum. Şu an alsam adam gibi oynayamazdım. İleride almayı düşünüyorum.

Şimdi GTA 5 için Social Club mı yüklemeliyim?

Kendi yükler mi Steam nasıl olacak?

İyi yapmışsınız RDR 2 güzeldir ama bir yerden sonra Online'daki görevler kendini tekrar ediyor sıkılabilirdiniz çok.

Gta 5 daha mantıklı. Rdr2 yi severim hatta benim için oynadığım en iyi oyundur ama online'si güzel değil. 10 20 saate sıkıyor. Fakat gta5 öyle değil. 4 kişilik bir arkadaş grubunuz varsa heistlerle birlikte çok zaman geçirirsiniz. Eğer 10 15 kişilik grubunuz mevcutsa playlistlerle bayağı bir zaman geçirirsiniz.

GTA 5 daha mantıklı. RDR2'yi severim hatta benim için oynadığım en iyi oyundur ama Online'si güzel değil. 10 20 saate sıkıyor. Fakat GTA 5 öyle değil. 4 kişilik bir arkadaş grubunuz varsa heistlerle birlikte çok zaman geçirirsiniz. Eğer 10 15 kişilik grubunuz mevcutsa playlistlerle bayağı bir zaman geçirirsiniz.

Katılıyorum RDR 2 Online'ni hem zor kasılıyor hem çok tekrara biniyor ben GTA V'den anlamiom pek.

Keşke RDR2 alsaydınız neyse hayırlı olsun.
RDR 2 GTA 5'ten her yönüyle ve herkes için daha önde olamaz. Günümüz dünyasına daha çok ilgi duyan, at yerine araba tercih eden, hikaye daha arka planda kalsın diyenler için GTA 5 daha uygun. Şahsen ben de birkaç saat oynadıktan sonra başlarında bıraktım RDR 2'yi. Dikkat etmek gereken çok ayrıntı var bence sağlam bir odaklanma istiyor. GTA 5 kafa dağıtmak için daha iyi.

RDR 2 GTA 5'ten her yönüyle ve herkes için daha önde olamaz. Günümüz dünyasına daha çok ilgi duyan, at yerine araba tercih eden, hikaye daha arka planda kalsın diyenler için GTA 5 daha uygun. Şahsen ben de birkaç saat oynadıktan sonra başlarında bıraktım RDR 2'yi. Dikkat etmek gereken çok ayrıntı var bence sağlam bir odaklanma istiyor. GTA 5 kafa dağıtmak için daha iyi.

Bence de öyle hikaye oyunlarını sevmeyenler RDR2 de sevmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı