- Makaleler
- 21
2023 Yılında artık GTA 5 alınmamalı online zaten olmuş hackline.
Ona ayrı bir değer veriyorum. Şu an alsam adam gibi oynayamazdım. İleride almayı düşünüyorum.
Şimdi GTA 5 için Social Club mı yüklemeliyim?
Kendi yükler mi Steam nasıl olacak?
GTA 5 daha mantıklı. RDR2'yi severim hatta benim için oynadığım en iyi oyundur ama Online'si güzel değil. 10 20 saate sıkıyor. Fakat GTA 5 öyle değil. 4 kişilik bir arkadaş grubunuz varsa heistlerle birlikte çok zaman geçirirsiniz. Eğer 10 15 kişilik grubunuz mevcutsa playlistlerle bayağı bir zaman geçirirsiniz.
RDR 2 GTA 5'ten her yönüyle ve herkes için daha önde olamaz. Günümüz dünyasına daha çok ilgi duyan, at yerine araba tercih eden, hikaye daha arka planda kalsın diyenler için GTA 5 daha uygun. Şahsen ben de birkaç saat oynadıktan sonra başlarında bıraktım RDR 2'yi. Dikkat etmek gereken çok ayrıntı var bence sağlam bir odaklanma istiyor. GTA 5 kafa dağıtmak için daha iyi.Keşke RDR2 alsaydınız neyse hayırlı olsun.
RDR 2 GTA 5'ten her yönüyle ve herkes için daha önde olamaz. Günümüz dünyasına daha çok ilgi duyan, at yerine araba tercih eden, hikaye daha arka planda kalsın diyenler için GTA 5 daha uygun. Şahsen ben de birkaç saat oynadıktan sonra başlarında bıraktım RDR 2'yi. Dikkat etmek gereken çok ayrıntı var bence sağlam bir odaklanma istiyor. GTA 5 kafa dağıtmak için daha iyi.
Bence de öyle hikaye oyunlarını sevmeyenler RDR2 de sevmez.
Bende sevmiştim ama genellikle insanlar ilk saatleri sevmiyor.Ben şeyi seviyordum hep RDR2'nin başlangıcıni ben çok sevmiştim ağır tempo bence güzel ama çoğu kişi sevmemiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.