GTA V mi RDR 2 mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ona ayrı bir değer veriyorum. Şu an alsam adam gibi oynayamazdım. İleride almayı düşünüyorum.

Şimdi GTA 5 için Social Club mı yüklemeliyim?

Kendi yükler mi Steam nasıl olacak?

İyi yapmışsınız RDR 2 güzeldir ama bir yerden sonra Online'daki görevler kendini tekrar ediyor sıkılabilirdiniz çok.

Gta 5 daha mantıklı. Rdr2 yi severim hatta benim için oynadığım en iyi oyundur ama online'si güzel değil. 10 20 saate sıkıyor. Fakat gta5 öyle değil. 4 kişilik bir arkadaş grubunuz varsa heistlerle birlikte çok zaman geçirirsiniz. Eğer 10 15 kişilik grubunuz mevcutsa playlistlerle bayağı bir zaman geçirirsiniz.

Katılıyorum RDR 2 Online'ni hem zor kasılıyor hem çok tekrara biniyor ben GTA V'den anlamiom pek.

Keşke RDR2 alsaydınız neyse hayırlı olsun.
RDR 2 GTA 5'ten her yönüyle ve herkes için daha önde olamaz. Günümüz dünyasına daha çok ilgi duyan, at yerine araba tercih eden, hikaye daha arka planda kalsın diyenler için GTA 5 daha uygun. Şahsen ben de birkaç saat oynadıktan sonra başlarında bıraktım RDR 2'yi. Dikkat etmek gereken çok ayrıntı var bence sağlam bir odaklanma istiyor. GTA 5 kafa dağıtmak için daha iyi.

Bence de öyle hikaye oyunlarını sevmeyenler RDR2 de sevmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…