GTA V Mobile Gerçek mi?

Shiva001

Hectopat
Daha fazla  
Video izlerken böyle bir reklam gördüm de doğru mudur?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-05-03-21-55-09-522_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    Screenshot_2022-05-03-21-55-09-522_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 231
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir oyun yola ama yapan kişi GTA SA'ya GTA V modu kurmuş ve bunu sen de yapabilirsin.

Youtube'da bir sürü kaynak var ben yapmıştım ve arabalar kaplamalar falan tam GTA V oluyor ve çok eğlendiriyor.

Artı -6 Eksi
Hayır değil.

Öyle bir nesil vardır ki, 100 MB GTA V'in gerçek olduğuna inanmıştır. Yıllar sonra dönüp baktıklarında kendilerinden utanırlar "Nasıl inandık?" diye.

Bunlar genelde modlu GTA San Andreas mobil oluyor. Yani gerçek değil.
Hayır değil.

Öyle bir nesil vardır ki, 100 MB GTA V'in gerçek olduğuna inanmıştır. Yıllar sonra dönüp baktıklarında kendilerinden utanırlar "Nasıl inandık?" diye.

8 MB GTA 5'e inandığımız gibi 😂

Hayır, gerçek değil. Steam Link gibi uygulamaları kullanarak bilgisayarlar üzerinden oynayabiliyorsunuz yine de.
Hayır değil.

Hocam GTA:SA'de çok gerçekçi modlar ile ikonuna kadar yapılabiliyor harita dışında.

GTA V'i şu an kaldıracak bir cihaz yok. En azından önümüzdeki 3-4 yıl içinde böyle bir cihaz çıkar ancak Rockstar GTA V'i kaldıracak bir cihazın kullanımının yaygın olmasını bekleyecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı