Video izlerken böyle bir reklam gördüm de doğru mudur?
Bunlar genelde modlu GTA San Andreas mobil oluyor.
Hocam o GTA Manual. GTA 5 hakkında bilgi veriyor ama yorumlarını okurken kalp krizi geçiriyorum bende birisi yazmışki "Başka dilde saçma şeyler yazıyor anlamıyorum." ulan mağarada mı yaşadın ingilizce görmedin.Hayır değil.
Öyle bir nesil vardır ki, 100 MB GTA V'in gerçek olduğuna inanmıştır. Yıllar sonra dönüp baktıklarında kendilerinden utanırlar "Nasıl inandık?" diye.
Snapdragon 888/A15 Bionic gerektirir. (!)
Ah be! A13 açmaz değil mi? (!)Snapdragon 888/A15 Bionic gerektirir. (!)
Ondan bahsetmiyorum. Eğer dediğiniz Grand Theft Auto V: The Manual - Google Play'de Uygulamalar ise.Hocam o GTA Manual. GTA 5 hakkında bilgi veriyor ama yorumlarını okurken kalp krizi geçiriyorum bende birisi yazmışki "Başka dilde saçma şeyler yazıyor anlamıyorum." ulan mağarada mı yaşadın ingilizce görmedin.
Hatta Webtekno'nun bile video yaptığı haritası bozuk olan Stunt Race'i falan da olanı mı diyorsunuz?Ondan bahsetmiyorum. Eğer dediğiniz Grand Theft Auto V: The Manual - Google Play'de Uygulamalar ise.
YouTube'da dolanan 100 MB GTA V videolarındaki GTA'dan bahsediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.