GTA V Mod Dosyası Silinince Ban Yenir mi?

252436

Hectopat
Ben GTA V'e bir mod indirmiştim. OpenIV üzerinden de gösterdiği dosyaları değiştirerek kurmuştum. Daha sonra mod çalışmadı ve ben de silmek istedim. Dosyaları doğruladım fakat yine de bazı fazla dosyalar vardı. Daha sonra modun değiştirdiği Update dosyası gibi dosyaları sildim ve dosyaları tekrar doğrulatıyorum. Doğrulattıktan sonra online girersem ban yer miyim? GTA V'de ban yiyince hemen belli olmuyor mu yoksa bir süre bekleyip ondan sonra mı atılıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer GTA online a modlar açık bir şekilde giriş yaparsanız ban yersiniz fakat scripthookv olan scriptlerde online girince kendini kapatma diye bir özellik var.Yani online girdiğinde mod kendini kapatıyor siz her ihtimale karşı mod ve script klasöründe bulunan tüm modları kes diyip masaüstünde oluşturduğunuz herhangi klasöre yapıştırın.Ben bir aralar modlu oynadım ama ban yemedim.

Girdim Online moda ilk başta herhangi bir sıkıntı vermedi. Daha sonra tekrar bağlanırken "Timed out loading Session" ve "There has been an error joining a session" hatası verdi ama sonra girebildim tekrar Online ye ve oynarken herhangi bir sorunlar karşılaşmadım. Bir ban söz konusu olasaydı otomatik atıyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı