GTA V mod sonrası online oynamak

Alperen Senol

Hectopat
Daha fazla  
GTA V oyununda mod kullanmak istiyorum lakin modlar online girmeye engel. Bu yüzden oyunu yedekledim lakin yedeklediğim dosyalar ile tüm modlu olan oyun dosyalarının yerini nasıl değiştireceğim onu bilmiyorum. Başka bir yolu var mıdır veya? Bilgili olan kişilerden yardım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA V oyununda mod kullanmak istiyorum lakin modlar online girmeye engel. Bu yüzden oyunu yedekledim lakin yedeklediğim dosyalar ile tüm modlu olan oyun dosyalarının yerini nasıl değiştireceğim onu bilmiyorum. Başka bir yolu var mıdır veya? Bilgili olan kişilerden yardım bekliyorum.
Oyunun dosyalarından Modları Masaüstünde açacağın bir klasöre depolamanı öneririm.

steamapps>common>Grand Theft Auto V klasörü benimki gibi olması gerek. Bu dosyalar dışındaki dosyaları bu klasörden başka bir yerde depola. Tekrar modları kullanmak istersen o klasörden oyunun klasörüne atarsın.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (12).png
    Ekran Görüntüsü (12).png
    36,8 KB · Görüntüleme: 311
Oyunun dosyalarından Modları Masaüstünde açacağın bir klasöre depolamanı öneririm.

steamapps>common>Grand Theft Auto V klasörü benimki gibi olması gerek. Bu dosyalar dışındaki dosyaları bu klasörden başka bir yerde depola. Tekrar modları kullanmak istersen o klasörden oyunun klasörüne atarsın.

Dediğinizi maalesef anlayamadım biraz daha açıklayıcı konuşabilirseniz çok memnun olurum.Anladığım kadarı ile modların olduğu dosyayı da depolayıp sürekli atıp çıkarmam konusundan bahsediyorsunuz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı