Bütün modlu araçlarda oyundan atıyor, add-on limit kurdum ama işe yaramadı, nasıl çözerim?
Nasıl yani?Bende de aynı sıkıntı. Mod dosyasını kaldırıp oyunun kendi dosyalarına kuruyorum add-on modlarını mecbur. Öyle düzeliyor.
Modu mods dosyasına değil direkt oyun dosyalarına kuruyorum. Önerir miyim? Pek değil.Nasıl yani?
Çoğu modun OpenIV'den kurulması gerekiyor nasıl oluyor o iş?Modu mods dosyasına değil direkt oyun dosyalarına kuruyorum. Önerir miyim? Pek değil.
OpenIV'den kuruyorum zaten. Mod kurmak için mods diye klasör açılması öneriliyor ya, onun yerine direkt oyun dosyasına kuruyorum. Mods dosyasıyla çakışıyor herhalde. En iyisi tüm oyun dosyalarını sıfırlamak. Büyük ihtimalle bir modu kurarken yanlış bir yere kurduk o tek hata da oyunu çökertiyor bir şeyle çakışıp.Çoğu modun OpenIV'den kurulması gerekiyor nasıl oluyor o iş?
Open IV'den kuruyorum zaten. Mod kurmak için mods diye klasör açılması öneriliyor ya, onun yerine direkt oyun dosyasına kuruyorum. Mods dosyasıyla çakışıyor herhalde. En iyisi tüm oyun dosyalarını sıfırlamak. Büyük ihtimalle bir modu kurarken yanlış bir yere kurduk o tek hata da oyunu çökertiyor bir şeyle çakışıp.
Open IV'den kuruyorum zaten. Mod kurmak için mods diye klasör açılması öneriliyor ya, onun yerine direkt oyun dosyasına kuruyorum. Mods dosyasıyla çakışıyor herhalde. En iyisi tüm oyun dosyalarını sıfırlamak. Büyük ihtimalle bir modu kurarken yanlış bir yere kurduk o tek hata da oyunu çökertiyor bir şeyle çakışıp.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.