GTA V modlu arabaların hepsinde oyundan atıyor

cti real

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bütün modlu araçlarda oyundan atıyor, add-on limit kurdum ama işe yaramadı, nasıl çözerim?

Çoğu modun OpenIV'den kurulması gerekiyor nasıl oluyor o iş?
OpenIV'den kuruyorum zaten. Mod kurmak için mods diye klasör açılması öneriliyor ya, onun yerine direkt oyun dosyasına kuruyorum. Mods dosyasıyla çakışıyor herhalde. En iyisi tüm oyun dosyalarını sıfırlamak. Büyük ihtimalle bir modu kurarken yanlış bir yere kurduk o tek hata da oyunu çökertiyor bir şeyle çakışıp.

Open IV'den kuruyorum zaten. Mod kurmak için mods diye klasör açılması öneriliyor ya, onun yerine direkt oyun dosyasına kuruyorum. Mods dosyasıyla çakışıyor herhalde. En iyisi tüm oyun dosyalarını sıfırlamak. Büyük ihtimalle bir modu kurarken yanlış bir yere kurduk o tek hata da oyunu çökertiyor bir şeyle çakışıp.

Ben açmadım zaten direkt vardı.

Open IV'den kuruyorum zaten. Mod kurmak için mods diye klasör açılması öneriliyor ya, onun yerine direkt oyun dosyasına kuruyorum. Mods dosyasıyla çakışıyor herhalde. En iyisi tüm oyun dosyalarını sıfırlamak. Büyük ihtimalle bir modu kurarken yanlış bir yere kurduk o tek hata da oyunu çökertiyor bir şeyle çakışıp.

Hocam ben biraz uğraşsam tüm sorunu çözerim de vaktim yok inan.

Hocam ben yine çok ufak bir bir detay kaçırmışım. Benim seçtiğim araç normalde Online aracı. Menyoo Online araçlarında atıyor işte onu yüklersem atmaz. Modlar temiz yani.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı