GTA V nasıl satılır?

• Konuyu başlatan L4A7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 2.832

L4A7

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz mayıs ayında GTA V ücretsiz olmuştu. Ben de bir kaçtane aldım ve artık GTA V ücretli hale geldi. Ben GTA V oynamıyorum (PC'de pek oynanmıyor.) :D. Bunları elden çıkarmak istiyorum yani alamayan kişiler veya yedek olsun diye almak isteyenler vardır diye bunları elden çıkarmak istiyorum. Nasıl hızlı bir şekilde elden çıkarırım? İyi geceler :D.

GTA 5'e para veren birisinin çıkacağını sanmıyorum.
1604181384161.png

Şu sayıya rağmen hala mağazalardan alan birileri varsa, bu hesabı da alan birileri %100 olur. Sen kafanı yorma. 😉

Eğer doğruysa iyi olur bu fırsatçı için.

Hocam zaten GTA 5 bedava olduğunda her yerde duyuruldu. Instagram'da, forum sitelerinde, Facebook’ta vb. her yerden duyuruldu. O zamanda GTA 5'i haberi olmayıpta şimdi haberi olup para veren olacağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapanında akıl sağlığı yerinde değildir herhalde :D.

Hocam zaten GTA 5 bedava olduğunda her yerde duyuruldu. Instagram'da, forum sitelerinde, Facebook’ta vb. her yerden duyuruldu. O zamanda GTA 5'i haberi olmayıpta şimdi haberi olup para veren olacağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapanında akıl sağlığı yerinde değildir herhalde :D.
Niye ki? Diyelim ki görmediniz kaçırdınız 10-15 TL'ye ben şahsen alırdım. Kişisel tercih tabii.

Sayıya rağmen hala mağazalardan alan birileri varsa, bu hesabı da alan birileri %100 olur. Sen kafanı yorma
Online modu hilecilerden geçilmeyen, Epic'in bedava dağıtmasıyla iflahı çıkmış oyuna gidip para veren varsa akıl sağlığını sorgularım. GTA 5'in devri çoktan kapandı artık. Alırsa ancak 18 yaşından küçük çoluk çocuk alır.

Bu arada ben en azından kafa yorabiliyorum. Bazılarımız bundan da yoksun durumda maalesef.

Online modu hilecilerden geçilmeyen, Epic'in bedava dağıtmasıyla iflahı çıkmış oyuna gidip para veren varsa akıl sağlığını sorgularım. GTA 5'in devri çoktan kapandı artık. Alırsa ancak 18 yaşından küçük çoluk çocuk alır.

Bu arada ben en azından kafa yorabiliyorum. Bazılarımız bundan da yoksun durumda maalesef.
Zaten oyunun kitlesinin büyük kısmı -18. :D

Çok sığ düşünüyorsun. "Alırsa..." kısmında da güzel saçmalamışsın.
Neyse, uzatmayacağım.

Bırakın bence şu GTA V fanboyluğunu.
Fanboy?
Ne fanboyluk yaptım?
Gerçekleri konuşunca fanboy mu oluyorum?
İnsanlar oyunu almaya devam ediyor ve bunu söyleyince fanboy mu oluyorum?
Öğrenmişsiniz bi' "fanboy" kelimesi, her fikrinizle uyuşmayan fanboy Ilan ediliyor.
Hadi oradan.

Dur tahmin edeyim, GTA 4 vs GTA 5.

Gerçekçilik desen sıfır
Oyun "Dünya'nın en gerçekçi oyunu" diye bir şey iddia etmiyor, bunun üzerine kurulu değil.

Oyun dünyasından bir habersiniz, burada bana saklıyorsunuz. Tam bir vakit kaybısınız.

Fanboy?
Ne fanboyluk yaptım?
Gerçekleri konuşunca fanboy mu oluyorum?
İnsanlar oyunu almaya devam ediyor ve bunu söyleyince fanboy mu oluyorum?
Öğrenmişsiniz bi' "fanboy" kelimesi, her fikrinizle uyuşmayan fanboy Ilan ediliyor.
Hadi oradan.

Dur tahmin edeyim, GTA 4 vs GTA 5.

Oyun "Dünya'nın en gerçekçi oyunu" diye bir şey iddia etmiyor, bunun üzerine kurulu değil.

Oyun dünyasından bir habersiniz, burada bana saklıyorsunuz. Tam bir vakit kaybısınız.
8 yıl GTA IV oynadım ve hayatımda gördüğüm en iyi GTA oyunuydu, grafik haricinde.
PS3'te

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı