GTA V Online boş sunucuya atma

İşletim sistemi
Windows 7
Herkese merhaba, konuya direkt giriş yapayım. GTA V'i Epic Games'ten ücretsizken aldım, ama bir sıkıntı var, GTA V Online'a giriyorum 1-2 dakika boyunca diğer adamların olduğu sunucuda oynarken 1-2 dakika sonra direkt tüm oyuncular oyundan ayrılıyor ve ben tek kalıyorum, bu sorunu neden yaşıyorum, cevap verecekler için şimdiden teşekkürler.

Ben de aynı sorunu yaşıyordum, modemime port açtıktan sonra bu sorun düzeldi. İlgili portları GTA Online PC Connection Troubleshooting - Rockstar Games Customer Support bu adreste bulabilirsiniz. Port'ları nasıl açacağınızı da modem marka modelini sonuna port açma ibaresi ekleyerek google'da aratıp bulabilirsiniz. Konuyu okumak istemezseniz diye buyurun portlar:
  • Port 6672 (UDP)
  • Port 61455 (UDP)
  • Port 61457 (UDP)
  • Port 61456 (UDP)
  • Port 61458 (UDP)

Malum Epic Games oyunu bedava verdi ve milyonlar aldı şu an GTA 5'in sunucuları çökmüş durumda belki ondan olabilir çünkü Herkes'e bedava verince millet bir anda Online yüklendi sunucularda kaldırmadı.

Malum Epic Games oyunu bedava verdi ve milyonlar aldı şu an GTA 5'in sunucuları çökmüş durumda belki ondan olabilir çünkü Herkes'e bedava verince millet bir anda Online yüklendi sunucularda kaldırmadı.
Sunucu sorunları uzun zaman önce düzeltildi. Bu durum farklı bir sorundan kaynaklanıyor, söylediğim gibi port açması yüksek ihtimalde çözüm olacaktır.

Sunucu sorunları uzun zaman önce düzeltildi. Bu durum farklı bir sorundan kaynaklanıyor, söylediğim gibi port açması yüksek ihtimalde çözüm olacaktır.

Olabilir çünkü en son sunucularda sıkıntı vardı ondan kaynaklanıyor olabilir diye tahmin ettim.

Olabilir çünkü en son sunucularda sıkıntı vardı ondan kaynaklanıyor olabilir diye tahmin ettim.

Sunucularla alakası var ama Epic Games ile yok 7 ay önce Steam'den satın aldığımda da aynı sorun vardı.

Ve neden tekli sunucuda kalmak istemiyorsunuz para kazanmak için aşırı uygun bir nokta.

Sunucularla alakası var ama Epic Games ile yok 7 ay önce Steam'den satın aldığımda da aynı sorun vardı.

Ve neden tekli sunucuda kalmak istemiyorsunuz para kazanmak için aşırı uygun bir nokta.
İnsanlarla çatışmak ayrı bir his :)
Ben de aynı sorunu yaşıyordum, modemime port açtıktan sonra bu sorun düzeldi. İlgili portları GTA Online PC Connection Troubleshooting - Rockstar Games Customer Support bu adreste bulabilirsiniz. Port'ları nasıl açacağınızı da modem marka modelini sonuna port açma ibaresi ekleyerek google'da aratıp bulabilirsiniz. Konuyu okumak istemezseniz diye buyurun portlar:
  • Port 6672 (UDP)
  • Port 61455 (UDP)
  • Port 61457 (UDP)
  • Port 61456 (UDP)
  • Port 61458 (UDP)
Sağol, bakacağım yapabilir miyim diye.
Epic Games'ten almış biri olarak ben de düşünüyorum, çünkü indirirken yoğunluktan bant genişliğim kısıtlanmıştı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı