Ön belleği temizleyip güncellemeleri yeniden indirmeyi deneyebilirsin. Aynı sorunu yaşayıp bu şekilde çözen birkaç kişi varmış.Dünden beri GTA Online giremiyorum. Böyle bir hata veriyor çözümünü bilen var mı?
Eki Görüntüle 537197
Ön belleği temizleyip güncellemeleri yeniden indirmeyi deneyebilirsin. Aynı sorunu yaşayıp bu şekilde çözen birkaç kişi varmış.
Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. İşin garibi RDR2'nin Online kısmına girebiliyorum ama GTA V'in Online kısmına giremiyorum.
Banada her şey 1 saat içerisinde oldu GTA Online'dan çıktım 1 saat sonra tekrar girmeyi denedim ve açılmıyor.
Dünden beri GTA Online giremiyorum. Böyle bir hata veriyor çözümünü bilen var mı?
Eki Görüntüle 537197
Acaba Rockstar Games Launcher'ı silip tekrar yüklesem mi diye düşünüyorum. Düzelir mi acaba?
Retry connection kısmına da tıklıyınca bir iki kez bu sefer signed out hatası veriyor seçenek olarak da oyundan çıkmakdan başka bir seçenek kalmıyor.
Belgeler>Rockstar Games> Social Club adlı klasörü yedekleyip sonrada silerseniz sorununuz çözülebilir.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.