Çözüldü GTA V Online giremiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

AdnQQ

Decapat
Dünden beri GTA Online giremiyorum. Böyle bir hata veriyor çözümünü bilen var mı?

1587012745076.png

Çözüm
Bilmiyorum ama geri bozuldu.
VPN ile ilgili olabilir VPN açmıştım olmuştu oyundan çıktım VPN kapatıp geri girdim düzelmişti.
Oyuna telefonunuzun interneti ile giriş yapın düzelecektir. Sonra oyunu kapatıp normal Wi-Fi'dan giriş yapabilirsiniz. Ben de düzeldi ama bu işlemi her gün yapmak lazım.

Oyuna telefonunuzun interneti ile giriş yapın düzelecektir. Sonra oyunu kapatıp normal Wi-Fi'dan giriş yapabilirsiniz. Ben de düzeldi ama bu işlemi her gün yapmak lazım.
Hocam her gün bununla mı uğraşacaz ya? 1 kere yaptım düzeldi şimdi gene aynı hata illa her seferinde böyle uğraşacak mıyız tek seferde çözümü yok mu?

Hocam her gün bununla mı uğraşacaz ya? 1 kere yaptım düzeldi şimdi gene aynı hata illa her seferinde böyle uğraşacak mıyız tek seferde çözümü yok mu?

Bende bilmiyorum hocam bana da hergün öyle oluyor mobil veri yöntemi ile düzeltiyorum şimdilik tek seçenek bu gibi görünüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı