GTA V Online giriş yapılamıyor

AlxWis1

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, GTA V indirdiğimden beri Online'a giriş yapamıyorum " Rockstar Games Online services are unavaliable right now. Please return to Grand Theft Auto V and try again later. Uyarısını alıyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Herkese merhaba, GTA V indirdiğimden beri Online'a giriş yapamıyorum " Rockstar Games Online services are unavaliable right now. Please return to Grand Theft Auto V and try again later. Uyarısını alıyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Hocam Online servis çökmüş bir süre bekleyin bir daha deneyin.

Hocam Online servis çökmüş bir süre bekleyin bir daha deneyin.

Merhaba yaklaşık 1 aydır alıyorum bu hatayı diğer arkadaşlarım oynayabiliyor cevabınız için teşekkürler :)

Rockstar Games Launcher içinden oyuna girmeyi deneyebilir misin?

Teşekkürler deneyip bilgilendirme sağlayacağım.

Deneyip geri dönüş yapıcağım saolun.

denedim başarısız hocam.

Malesef olmadı hocam.

Son düzenleme:
Mobil veri üzerinden giriş yapabiliyorum lakin kendi internetim üzerinden giriş sağlayamıyorum sorun nedir sizce?

Evet.

Bu çözümü deneyin hocam: Steam-> steamapps -> common -> "Grand Theft Auto V" burayı açtıktan sonra klasöre commandline adında bir metin belgesi açıyoruz. Sonrasında metin belgesine şu komutu giriyoruz "-sconlineonly". İşlem bitince kaydedip çıkabilirsiniz.

Bu çözümü başka bir konudan aldım aldığım konunun linki: https://www.technopat.net/sosyal/ko...ices-are-unavailable-right-now-hatasi.927504/

Bu çözümü deneyin hocam: Steam-> steamapps -> common -> "Grand Theft Auto V" burayı açtıktan sonra klasöre commandline adında bir metin belgesi açıyoruz. Sonrasında metin belgesine şu komutu giriyoruz "-sconlineonly". İşlem bitince kaydedip çıkabilirsiniz.

Bu çözümü başka bir konudan aldım aldığım konunun linki: https://www.technopat.net/sosyal/ko...ices-are-unavailable-right-now-hatasi.927504/
malesef işe yaramadı hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı