GTA V Online nasıl oynanıyor?

Arkadaşlar böyle oynanışı etkileyecek hileler var mı bu oyunda? Bende satın almayı düşünüyorum karşılaşabileceğimiz en baba hile para hilesimidir? Çünkü bazı online oyunlarda çok absürt hileler olabiliyor.

Arkadaşlar böyle oynanışı etkileyecek hileler var mı bu oyunda? Bende satın almayı düşünüyorum karşılaşabileceğimiz en baba hile para hilesimidir? Çünkü bazı online oyunlarda çok absürt hileler olabiliyor.
Hayır bazen kafanıza roket yağabiliyor. Sunucu değiştirerek veya pasif moda geçerek kurtulabilirsiniz.

Online'da yanlış tuşlara basma
Hack farkettiğin an rapor et ardından sunucuyu terk et aksi taktirde silah ve para kaybı yaşaman muhtemel.
Havada uçan yerde kaçanı kovalama sen üzülürsün. ( başına bela alma millet zengin oyunda )
Ev $400.000 yüksek bir bina var. Satın al genelde o evi kullanır herkes. Sohbete bir şey yazacağım diye uğraşma verilen yanıt örneği:

Soldier07TR : Selamın aleyküm
(attım)Tranius45 : [][][][][][]
Chinaboy : [][][][][][][][][]

Kardeş arkadaşın varsa zevkine yarışırız uçarız birbirimizi vururuz diye alacaksan al. Yoksa... İlk şunu bil oyunu 1 saat oynuyorsan abartısız 15dksı loading ekranında geçiyor. Şimdi oyunda çeşitli görevleri yaparak para kazanıyorsun. Borsa pasif hala. Örnek olarak heist denilen soygun görevleri var. Bu görevler herkeste belirli sırayla yapa yapa açılıyor. Kendi görevlerini de yapabilirsin başkasının görevlerine de yardım edebilirsin. Bunlar para kazandırıyor ama sıkıntı burda başlıyor. Ben kendi heistlerime kimseyi bulamıyorum kimse gelmiyor. Başkasının heistine yardım ediyorum görev ya biri oyunun ortasında çıktığı için ya biri sürekli öldüğü için yarım kalıyor. Bazı eğlence modları var işte roketli team death match vs gibi bunlarda da kişi sayısı 6-7 de kalıyor takımların 8x8 veya 16x16 kalması gerekirken. Millet bu toplu aktivitelere katılmıyor da napıyor dersen. Sağda solda geziyorlar. Birbirlerini öldürüp trollüyorlar. Oyunun eksikleri var online da. Bunu GTA 6 da düzeltirler diye umuyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı