N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 15 Şubat 2023 #1 Normal oyunda sıkıntı yok fakat Online gırınce her yer sıyah oluyor. Sorun nedır acaba? Ayarları vesaıre sıldım degıstırdım duzelme gostermedı. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2023
Normal oyunda sıkıntı yok fakat Online gırınce her yer sıyah oluyor. Sorun nedır acaba? Ayarları vesaıre sıldım degıstırdım duzelme gostermedı.
Çözüm maydonozdiyarı 15 Şubat 2023 Minecraft da bloğu kırıp geri koyunca düzeliyordu. Şaka bir yana düzelmezse silip indirin derim.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.256 Çözümler 51 Yer Bursa 15 Şubat 2023 #2 Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 15 Şubat 2023 #3 HakanXD dedi: Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynı durum hocam. Artı 0 Eksi
HakanXD dedi: Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynı durum hocam.
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.706 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #4 Minecraft da bloğu kırıp geri koyunca düzeliyordu. Şaka bir yana düzelmezse silip indirin derim. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 15 Şubat 2023 #5 maydonozdiyarı dedi: Minecraft da bloğu kırıp geri koyunca düzeliyordu. Şaka bir yana düzelmezse silip indirin derim. Genişletmek için tıkla... Birkaç bir şey daha deneyeceğim olmazsa sil yükle yapacağım gıbı. Artı 0 Eksi
maydonozdiyarı dedi: Minecraft da bloğu kırıp geri koyunca düzeliyordu. Şaka bir yana düzelmezse silip indirin derim. Genişletmek için tıkla... Birkaç bir şey daha deneyeceğim olmazsa sil yükle yapacağım gıbı.
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.706 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #6 N0rvecli dedi: Birkaç bir şey daha deneyeceğim olmazsa sil yükle yapacağım gıbı. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin gta biraz nazlı gibi. En son açılmıyordu şimdi tekrar sorun yaratıyor. Artı 0 Eksi
N0rvecli dedi: Birkaç bir şey daha deneyeceğim olmazsa sil yükle yapacağım gıbı. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin gta biraz nazlı gibi. En son açılmıyordu şimdi tekrar sorun yaratıyor.
KS KS N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 15 Şubat 2023 #7 maydonozdiyarı dedi: Hocam sizin GTA biraz nazlı gibi. En son açılmıyordu şimdi tekrar sorun yaratıyor. Genişletmek için tıkla... He vallaha hocam ya bir şeyi bitse bir şeyi başlıyor. Artı 0 Eksi
maydonozdiyarı dedi: Hocam sizin GTA biraz nazlı gibi. En son açılmıyordu şimdi tekrar sorun yaratıyor. Genişletmek için tıkla... He vallaha hocam ya bir şeyi bitse bir şeyi başlıyor.