GTA V Online'da sebepsiz ban

Geçmiş olsun o zaman hiç bir şekilde banları açmıyorlar.

Warzone'de DC arayüzü ve msi afterburner gibi arka plan uygulamaları hile olarak görülebiliyor,GTA5'de öyle birşey olabileceğini pek sanmıyorum ama bu da bir ihtimal

Warzone'de DC arayüzü ve MSI Afterburner gibi arka plan uygulamaları hile olarak görülebiliyor, GTA 5'de öyle bir şey olabileceğini pek sanmıyorum ama bu da bir ihtimal

Benim aklıma gelen ilk şey: Dün public server da 2 kişiydik diğer adam +1000 seviyeydi. Hile olduğunu anladım. Aldırış etmedim ve oyunuma devam ettim. Hileler oyunculara para atabiliyor, para attıkları kişi ban yiyor genellikle. Ben para attığını görmedim ama atmışta olabilir.

Bildiğim kadarıyla biri size para attıysa ban yemiyorsunuz çünkü hileyi açan siz değilsiniz ve bu durumda yapabileceğiniz bir şey yok.

Bildiğim kadarıyla biri size para attıysa ban yemiyorsunuz çünkü hileyi açan siz değilsiniz ve bu durumda yapabileceğiniz bir şey yok.

Bu konuyu inceleyin.

Biri size para atınca ban yememeniz gerek , ben arkadaşlara falan zamanında atmıştım ban vs yemediler.

Türkçe yama var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…