GTA V Online'da sebepsiz ban

Rockstar Games banları açmıyor sebepsiz yediğinizde ortada geçmiş olsun.

Ben de para hilesi yapmıştım 2 3 yıl oldu bir şey olmadı ayarında yapınca banlanmıyorsun.
Hilesiz oynanmıyor para kazanman için aylarını vermen gerek oyuna.

Ben de para hilesi yapmıştım 2 3 yıl oldu bir şey olmadı ayarında yapınca banlanmıyorsun.
O biraz şans işi, ben mesela perma ban yedim hileden. Yeni bir hesap aldım. Bazı yerler var nasıl oluyorsa para karşılığı size hile ile para ve level basıyorlar ban yemiyorsunuz biz 6 kişi yaptırdık 1 yıldır falan bir sorun çıkmadı.

Sizin gibiler ban yemesi gerekirken ben ban yiyorum işte.

Benim yaptığım hilenin kimseye bir zararı yok ölümsüzlük açıp kimseyi öldürmüyorum. İlk başlarda hilesiz oynuyorum şirket görevi yaparken gelip hileyle öldürüyorlardı Online'ı pay to Win oynayarak para kazanmak çok zor.

Hilesiz oynanmıyor para kazanman için aylarını vermen gerek oyuna.
Hilesiz oynamak çok zevkli.

Kusura bakma ban yediğim için sinirliyim de biraz.

Millet abartıyor birkaç saatlik oyuncu direk 1000lv falan yapıyorlar tek seferde 1 milyar para yapıyor ben hileyi yapana kadar zaten 40 50 saat oynamıştım 150lv falan yaptım tek seferde de Max 100 150milyon para yaptım bir şey olmadı. Parasız zevki çıkmıyor bir DLC geliyor araçlar 5-10milyondan başlıyor. 7-8gb güncelleme geliyor satın alamadıktan sonra gelmesinin bir anlamı yok yer işgal ediyor sadece.

Yine de ban yememenin %75 i şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…