GTA V Online'da yapılabilecek şeyler

MC şirketlerini Paleto Bay'e taşımanızı öneririm. Hepsi bir arada ve görev yapmak eğlenceli oluyor. Benim ekipçe oynadığımız arkadaşlarım var oyundan. İkisi de Fransız :) Oynamak isterseniz oynarız.

700 saat oynadım. Artık hangi şirket, hangi bölgeden alınmalı v.s. oyunun her detayını oturttum. O yüzden en ideal şirket, hangar, facility v.s. en pahalı olan yer olmuyor. Bu sebeple oynamak isteyen olursa:

Steam Community :: 'MuRoow.

Bu arada paranın nasıl atıldığını açıklar mısınız? Ben o kadar oynadım, denk gelmedim.

MC şirketlerini Paleto Bay'e taşımanızı öneririm. Hepsi bir arada ve görev yapmak eğlenceli oluyor. Benim ekipçe oynadığımız arkadaşlarım var oyundan. İkisi de Fransız :) Oynamak isterseniz oynarız.

700 saat oynadım. Artık hangi şirket, hangi bölgeden alınmalı v.s. oyunun her detayını oturttum. O yüzden en ideal şirket, hangar, facility v.s. en pahalı olan yer olmuyor. Bu sebeple oynamak isteyen olursa:

Steam Community :: 'MuRoow.

Bu arada paranın nasıl atıldığını açıklar mısınız? Ben o kadar oynadım, denk gelmedim.

En kolay para kazandıran bunker ile gece klubü artık. Hangar ise uğraşıyorsun ve emeğinin karşılığını alamıyorsun. Yeni başlayanlar için ise motor klubü en ideali. CEO ise tek başına olmuyor çok uğraştırır. Arkadaş ortamı varsa 2 - 3 kişi, CEO yapılabilir.

Önceleri heist veya görevlerden kazandığın paraları arkadaşlarına gönderebiliyordun. Ancak bunu daha sonra kaldırdılar. Şahsen denemişliğim var. Dilediğin miktarda para atabiliyorduk.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı