GTA V Online'da yapılabilecek şeyler

Hile. Ban yeme riskini göze alıyorsan sende yapabilirsin.

Oynayacak sabit 4 kişi varsa görev kasıp foruma atalım. :D
Anladım. Ben de yaptım zaten ama parayı tamamen belirterek yazınca acaba emeğiyle mi yaptı diye merak ettim. Oyuncuların %90'ı bir yerden sonra sıkılıp hile yapıyor zaten :)

Anladım. Ben de yaptım zaten ama parayı tamamen belirterek yazınca acaba emeğiyle mi yaptı diye merak ettim. Oyuncuların %90'ı bir yerden sonra sıkılıp hile yapıyor zaten :)
Ben bir süreden sonra değil herkes kafama roket attığı için yaptım. Tank alıp kimseye saldırmadan şehirde geziyorum genelde saldırmıyorlar artık şehirde gezinmek daha rahat. Arabaları ve modifiye etmeyi çok seviyorum ancak arabalar alınacak gibi değildi. Ben sadece para ve seviye hilesi yaptım trainer açıp milletin oyununu kanser etmedim. Oyuna girip baktım hemen kaç param varmış diye aklımda tutacak halim yok. :D

Hile yapıştır geç ben ban yemedim.
Valla bende hile yaptım açık söyliyim. Eğer paran yoksa Online'dan zevk alamazsın. Para kazanmak da çok zor olduğu için yapacak başka seçenek kalmıyor hileden başka.
Ben online heıst için her an gelebilirim. İsteyen varsa Steam: Alperen_Deger (Batman resmi var)

Ben de online oynamak istiyorum ama arkadaş yok. Şu ana kadar hiç soygun yapmadım. Yarış seviyorum ne önerirsiniz ? Sadece Zentorno var.

Hile yap ondan sonra istediklerini yaparsın. Heıst benimle yapabilirsin.
Ne olursa olsun bir oyunda hileye karşıyım hele de online ise hiç yapmam. Yarışlar için hileye ne gerek var ki ? Sadece insan yok 3-4 kişi var lobide.

Ne olursa olsun bir oyunda hileye karşıyım hele de online ise hiç yapmam. Yarışlar için hileye ne gerek var ki ? Sadece insan yok 3-4 kişi var lobide.
Araba modifikasyonu sevdiğim için sadece para ve seviye hilesi yaptım. Oyunu bozduğunu düşünmüyorum çünkü araba ve parça fiyatları aşırı uçuk.
Online oynayacak arkadaşlar Steam linkini atsın toplam kaç kişi olduğumuz belli olsun.

Steam Community :: EBA

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı