Anladım. Ben de yaptım zaten ama parayı tamamen belirterek yazınca acaba emeğiyle mi yaptı diye merak ettim. Oyuncuların %90'ı bir yerden sonra sıkılıp hile yapıyor zaten
Anladım. Ben de yaptım zaten ama parayı tamamen belirterek yazınca acaba emeğiyle mi yaptı diye merak ettim. Oyuncuların %90'ı bir yerden sonra sıkılıp hile yapıyor zaten
Ben bir süreden sonra değil herkes kafama roket attığı için yaptım. Tank alıp kimseye saldırmadan şehirde geziyorum genelde saldırmıyorlar artık şehirde gezinmek daha rahat. Arabaları ve modifiye etmeyi çok seviyorum ancak arabalar alınacak gibi değildi. Ben sadece para ve seviye hilesi yaptım trainer açıp milletin oyununu kanser etmedim. Oyuna girip baktım hemen kaç param varmış diye aklımda tutacak halim yok.
Valla bende hile yaptım açık söyliyim. Eğer paran yoksa Online'dan zevk alamazsın. Para kazanmak da çok zor olduğu için yapacak başka seçenek kalmıyor hileden başka.
Ben online heıst için her an gelebilirim. İsteyen varsa Steam: Alperen_Deger (Batman resmi var)
Araba modifikasyonu sevdiğim için sadece para ve seviye hilesi yaptım. Oyunu bozduğunu düşünmüyorum çünkü araba ve parça fiyatları aşırı uçuk.
Online oynayacak arkadaşlar Steam linkini atsın toplam kaç kişi olduğumuz belli olsun.