Hocam varsa sizden istediğiniz bir fiyata alabilirim. Çok uçuk olmazsa sevinirim.Aynısı var bende ama adından emin değilim girip bakacağım. Shinobi olması lazım.
İsmi Hakuchou hocam. Drag versiyonu da Hakuchou Drag diye geçiyor.Aynısı var bende ama adından emin değilim girip bakacağım. Shinobi olması lazım.
Hocam varsa sizden istediğiniz bir fiyata alabilirim. Çok uçuk olmazsa sevinirim.
Almak değil kopyalıyosunuz öyle aracı.Hocam varsa sizden istediğiniz bir fiyata alabilirim. Çok uçuk olmazsa sevinirim.
Nasıl yani?Almak değil kopyalıyosunuz öyle aracı.
Maalesef hocam fiyatını ben belirliyemiyorum. Keşke elimde olsada bedava verebilseydim. Oyun benim yaptığım masrafların biraz fazlasına sizin almanıza izin veriyor.Hocam varsa sizden istediğiniz bir fiyata alabilirim. Çok uçuk olmazsa sevinirim.
LS denilen yerden çıkarken aynı motordan ikimizde de oluyor. Siz daha sonrasında istediğiniz kadar özelleştirebilirsiniz.Nasıl yani?
Aracı kopyalıyosunuz ve normal fiyatın üstünde pahalıya geliyor. Benimkinin modifiyelerini alıyormuşsunuz gibi düşünün diğer arkadaşların dediği gibi de olabilir. Hakuchouda olabilir.Nasıl yani?
Motor normal kendi motorumuz olarak mı gözüküyor?Maalesef hocam fiyatını ben belirliyemiyorum. Keşke elimde olsada bedava verebilseydim. Oyun benim yaptığım masrafların biraz fazlasına sizin almanıza izin veriyor.
LS denilen yerden çıkarken aynı motordan ikimizde de oluyor. Siz daha sonrasında istediğiniz kadar özelleştirebilirsiniz.
Bilgisayar başında değilim hocam. Maalesef şuan bakamıyorum fiyatına.Motor normal kendi motorumuz olarak mı gözüküyor?
Hangi ücrete denk geliyor?
Tahminimce 2milyon dolar.Motor normal kendi motorumuz olarak mı gözüküyor?
Hangi ücrete denk geliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.