Çözüldü GTA V Open IV ile kurulan Türkçe yama nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Akali Ablanız

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
GTA 5 Open IV üzerinden kurulan Türkçe yama nasıl kaldırılır? Online gireceğim tamamen kalkması gerekiyor ondan dolayı.
@SALOOWEN

Çözüm
Oyunun kendi dosyaları üzerine kurduysanız oyunu tekrar kurmanız gerekiyor. Çünkü dosya doğrulama sistemi, .rpf dosyalarındaki değişiklikleri algılayamıyor.

Ama mods klasörüne kurulum yaptıysanız; mods klasörünü ve modların çalışması için gereken OpenIV'ün .dll dosyalarını silmek yeterli.
Oyunun kendi dosyaları üzerine kurduysanız oyunu tekrar kurmanız gerekiyor. Çünkü dosya doğrulama sistemi, .rpf dosyalarındaki değişiklikleri algılayamıyor.

Ama mods klasörüne kurulum yaptıysanız; mods klasörünü ve modların çalışması için gereken OpenIV'ün .dll dosyalarını silmek yeterli.

Çözüm

Hocam, sanırım yeni moderatör oldunuz. Sizi ilk defa görüyorum, hayırlı olsun.
Hiç GTA'ya yama kurmadım hocam. Çok üzgünüm bilmiyorum.
Kısacası ası Manager'de ası loader ve Open IV. Ası seçeneklerini not install konumuna getirin.
Cevapladığınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…