Merhaba, işlemcim GTA 5 oynarken 95 derecenin üstüne çıkıyor ve haliyle bilgisayar kendi kendine kapanıyor. Boştayken bile 65-75 derece arasında bilgisayar. Termal macunu bilgisayarcıda yeni sürdürdüm. Uygulama aracılığıyla test yaptım ama değerlerim normal değil galiba. Ayrıca işlemci çekirdekleri %0'larda dolaşıyor.
Bilgisayarcı saçma sapan bir macun kullanmış olabilir, bir şeyler tam oturmamış olabilir vs. En iyisi kaliteli bir macun alıp kendiniz sürün. Bilgisayarcı boşa para yemesin.
Merhaba, işlemcim GTA 5 oynarken 95 derecenin üstüne çıkıyor ve hali ile bilgisayar kendi kendine kapanıyor. Boştayken bile 65-75 derece arasında bilgisayar. Termal macunu bilgisayarcıda yeni sürdürdüm. Uygulama aracılığıyla test yaptım ama değerlerim normal değil galiba. Ayrıca işlemci çekirdekleri %0'larda dolaşıyor.
Soğutucuyu iyice yerlestiginden emin olduktan sonra tekrar deneyin muhtemelen iyi yerlestirilememistir bu arada bir sonraki sefere yapabilecekseniz termal macunu kendiniz sürün bilgisayarcılara pek güven olmuyor bu devirde