GTA V Oynarken Isınma Sorunu

Neden donanımı yakayım?
Ben oyun için tasarlanmış bir Inspiron görmedim. Sürekli zorlu işlere dayanamaz.
Sizdeki özel bir tasarım mıdır?
İşlemci ve ekran kartı nedir?
Eğer dualboot olarak PrimeOS kurarsanız, bilgisayarı zorlamadan Android cihazı gibi kullanabilirsiniz.
Muhtemelen "PrimeOS Standard" dağıtımı işinizi görecektir.
Gta mobil, Pubg mobil ve daha bir sürü zevkli mobil oyunu oynarsınız.

Artı -1 Eksi
Ben oyun için tasarlanmış bir Inspiron görmedim. Sürekli zorlu işlere dayanamaz.
Sizdeki özel bir tasarım mıdır?
İşlemci ve ekran kartı nedir?
Eğer dualboot olarak primeos kurarsanız, bilgisayarı zorlamadan Android cihazı gibi kullanabilirsiniz.
Muhtemelen "primeos standard" dağıtımı işinizi görecektir.
GTA mobil, PUBG mobil ve daha bir sürü zevkli mobil oyunu oynarsınız.

İmza ayarlarımda yazıyor.

2 yıldır fabrika çıktısı olarak kullandığım ASUS FX503VD laptopuma MX-4 termal macunu kullanarak geçen gün macununu yeniledim ve fanları temizleyebildiğim kadar temizledim ama ısınma problemine pek çözüm olmadı yine 85-90ları görüyorum CPU sıcaklığında sadece Max işlemci frekansını azaltınca 2.25 GHz civarına çekince o zaman sıcaklık 80'lere düşüyor onda da az miktarda performans kaybı alıyorum ama pek etkilemiyor. Sadece termal macunun yenileyip, fan temizliği yapmama rağmen 90 dereceyi görmem normal mi sizce bunu merak ediyorum?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı