GTA V Oynarken Isınma Sorunu

Yüksek grafikli oyunlar için iyi bir soğutucu lazım.
Donanım sık sık temizlenmeli. İşlemci ve ekran kartının macunları en az yılda bir yenilenmeli.
Bir de donanım bilgisi yazın ki GTA V için yeterli mi değil mi bakalım.

Bilgisayar modeliniz nedir? Termal macun yenilemesini en son ne zaman yaptınız mı? Isınması normal bir şey ancak sıcaklık değerlerini ölçelerek fotoğrafları ekler misiniz?

Dell Inspiron 3521. En son ne zaman yenileme yaptığımı hatırlamıyorum.

Yüksek grafikli oyunlar için iyi bir soğutucu lazım.
Donanım sık sık temizlenmeli. İşlemci ve ekran kartının macunları en az yılda bir yenilenmeli.
Bir de donanım bilgisi yazın ki GTA V için yeterli mi değil mi bakalım.

GTA 5'i kasmadan oynayabiliyorum sadece arada ufak droplar giriyor başka bir sıkıntı yok.

Dell Inspiron 3521. En son ne zaman yenileme yaptığımı hatırlamıyorum.

GTA 5'i kasmadan oynayabiliyorum sadece arada ufak droplar giriyor başka bir sıkıntı yok.
Termal macun yenilemesi yapınız ve bir de o zaman test ediniz. Sistem yeterli olsa da ısı kaynaklı drop'lar muhtemel.

Onu kendimiz yapabilir miyiz? Yoksa bir uzmana mı götürmem lazım?
İnternet üzerinde birçok video var aslında. Ben kendinizin yapması gerektiğini düşünüyorum. Termal macunu da kendiniz alın. Çoğu bilgisayarcı fırsatçı olmuş durumda, 10₺ olan termal macundan 1 nohut parçası kullanıyor ve 50₺'ye kadar giden fiyatlandırmaya sahipler.

Hava aldığı noktaları da temizlemeyi unutmayın. İşini iyi yapan bir YouTuber üreticinin videosundan yaralanabilirsiniz. Eğer uğraşmak istemezseniz de güvendiğiniz bir bilgisayarcıya götürünüz.

İnternet üzerinde birçok video var aslında. Ben kendinizin yapması gerektiğini düşünüyorum. Termal macunu da kendiniz alın. Çoğu bilgisayarcı fırsatçı olmuş durumda, 10₺ olan termal macundan 1 nohut parçası kullanıyor ve 50₺'ye kadar giden fiyatlandırmaya sahipler.

Hava aldığı noktaları da temizlemeyi unutmayın. İşini iyi yapan bir youtuber üreticinin videosundan yaralanabilirsiniz. Eğer uğraşmak istemezseniz de güvendiğiniz bir bilgisayarcıya götürünüz.

Ben bilgisayarın içinden pek anlamam. O yüzden güvendiğim bir bilgisayarcıya götüreceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı