LQCKDQWN
Kilopat
Daha fazla
Merhaba Arkadaşlar.
Elimde orjinal GTA V oyunu var fakat ilk bölümlerde kırmızı ve beyaz arabaları sürerken bilgisayarım aniden reset atıyor.
Bazen ilerleyen bölümlerde'de aynı şey başıma gelebiliyor.
Reset attıktan sonra açılışta herhangibi bir hata uyarısı falan almıyorum, normal açılıp bilgisayar kendine geliyor.
Diğer oyunlarda böyle bir hata almıyorum, saatlerce Batman Arkham Origins veya L.O.L oynayabiliyorum.
GTA V sürümü 350 1.26 dır.
Oyunu silip tekrar hatasız indirip kurdum, ekran kartı sürücüm AMD-CATALYST 15.5beta-64bit-win8.1-may27 dir.
İşletim sistemi Windows 8.1 Pro 64 Bit tüm güncellemeler ve sürücüler mevcut. Anakart ASUS Cross Hair V Formula Z En son BİOS yüklü. Ekran karı ASUS R9 290, güç kaynağı Corsair CX 750 Watt.
İşlemci AMD FX 8350, yüklü bellek Corsair 4x4 16 GB 1600 MHZ.
İşlemci soğutma olarak Cooler Master Hyper 212 EVO kullanıyorum.
Bileşenler'e hiçbir şekilde O.C yapmadım, oyun SSD'ye yüklüdür.
Sorunum acaba ne olabilir?
Elimde orjinal GTA V oyunu var fakat ilk bölümlerde kırmızı ve beyaz arabaları sürerken bilgisayarım aniden reset atıyor.
Bazen ilerleyen bölümlerde'de aynı şey başıma gelebiliyor.
Reset attıktan sonra açılışta herhangibi bir hata uyarısı falan almıyorum, normal açılıp bilgisayar kendine geliyor.
Diğer oyunlarda böyle bir hata almıyorum, saatlerce Batman Arkham Origins veya L.O.L oynayabiliyorum.
GTA V sürümü 350 1.26 dır.
Oyunu silip tekrar hatasız indirip kurdum, ekran kartı sürücüm AMD-CATALYST 15.5beta-64bit-win8.1-may27 dir.
İşletim sistemi Windows 8.1 Pro 64 Bit tüm güncellemeler ve sürücüler mevcut. Anakart ASUS Cross Hair V Formula Z En son BİOS yüklü. Ekran karı ASUS R9 290, güç kaynağı Corsair CX 750 Watt.
İşlemci AMD FX 8350, yüklü bellek Corsair 4x4 16 GB 1600 MHZ.
İşlemci soğutma olarak Cooler Master Hyper 212 EVO kullanıyorum.
Bileşenler'e hiçbir şekilde O.C yapmadım, oyun SSD'ye yüklüdür.
Sorunum acaba ne olabilir?