GTA V PC'ye Çıkarsa Core i3 ve HD7770 sistem Oynatır mı ?

Aynen katılıyorum GTA V'nin grafiklerini çok da beğenmedim. PST 3'te oynadım soğudum. :) Bir de PC'ye çıksa. :)

Bilgisayar da o grafiklerin en fazla %15 veya %25 lik bir artış olucak ve bu artış ise fizikler, yansımalar ve kaplamalar için artış söz konusu. Ve herkez öyle inanılmaz grafik beklemesin ancak yine de gta serisine bakılırsa çok güzel grafikler bizi bekliyor olucak. Tahminime göre mart veya nisan ayın da pc için resmi açıklama yapılıcak ve çıkışı ise temmuz veya ağustos ayın da olucak. Diğer gta serilerine bakarsak bunu rahat rahat anlayabiliyoruz. Zaten bu söylediğim kendi tahminim çoğu kişi mart ayın da çıkıcak sanıyor :D

Merhaba arkadaşlar,

Bir şey sormak istedim . Gta V bilgisayara çıkarsa bu bilgisayar gta v'yi low - medium ve 1280 çözülürlülük gibi değerlerde akıcı +25 fps'de oynatırmı ?

• 4 GB DDR3 Ram |
  • Intel® Core™ i3-2130 3,40 GHz
  • | Sapphire HD7770 1GB 128Bit |
bende aynı kartı almayı düşünüyorum . Ama kararsız kaldım. r7 260x hd6850 hd7770
300 TL 300 TL 250 TL ye düşmüş vatanda bence 720p medium-high arası açar. 1080p de ise medium diye düşünüyorum. Ben aslında 7850 alıcaktım fakat . işlemcim darboğaz yapar diye düşündüm. AMD athlon X2 2.8 ghz ama 3.4 e overclock ile çıkabiliyor. (Ana kart 'ım da overclock destekliyor. ) bana hangi kartı önerirsiniz ? Ya da 1gb HD7850 mi alsam ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı