AdrogosTR Decapat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #1 Epic games den başlatıyorum fakat böyle kalıyor bir süre sonra "Unable to Launch your game, Please verify your game data." hatasını alıyorum. Epic den doğruladım oyun dosyalarını. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2021
Epic games den başlatıyorum fakat böyle kalıyor bir süre sonra "Unable to Launch your game, Please verify your game data." hatasını alıyorum. Epic den doğruladım oyun dosyalarını.
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 30 Ekim 2021 #2 Oyun dosyalarınızı denetleyin. Edit: Oyun dosyalarınızı denetlediğinizi yazmışsınız görmedim orayı. Yabancı bir forumda arkadaş BIOS ayarlarının güncellediğini ve sorunun ortadan kalktığını yazmış. Lütfen deneyin. Artı -1 Eksi
Oyun dosyalarınızı denetleyin. Edit: Oyun dosyalarınızı denetlediğinizi yazmışsınız görmedim orayı. Yabancı bir forumda arkadaş BIOS ayarlarının güncellediğini ve sorunun ortadan kalktığını yazmış. Lütfen deneyin.
KS KS AdrogosTR Decapat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #3 Darneluin dedi: Oyun dosyalarınızı denetleyin. Genişletmek için tıkla... Orada belirttim, Epic Games den doğrula yaptım oyun dosyalarında bir problem yok diyor epic games Artı 0 Eksi
Darneluin dedi: Oyun dosyalarınızı denetleyin. Genişletmek için tıkla... Orada belirttim, Epic Games den doğrula yaptım oyun dosyalarında bir problem yok diyor epic games
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 30 Ekim 2021 #4 Darneluin dedi: Oyun dosyalarınızı denetleyin. Edit: Oyun dosyalarınızı denetlediğinizi yazmışsınız görmedim orayı. Yabancı bir forumda arkadaş BIOS ayarlarının güncellediğini ve sorunun ortadan kalktığını yazmış. Lütfen deneyin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Darneluin dedi: Oyun dosyalarınızı denetleyin. Edit: Oyun dosyalarınızı denetlediğinizi yazmışsınız görmedim orayı. Yabancı bir forumda arkadaş BIOS ayarlarının güncellediğini ve sorunun ortadan kalktığını yazmış. Lütfen deneyin. Genişletmek için tıkla...
KS KS AdrogosTR Decapat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #5 Logfile Hocam BIOS olayını da denedim maalesef işe yaramadı Artı 0 Eksi