Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 28 Ocak 2020 #1 Merhabalar, biliyorsunuz ki Steam'de indirim olunca internette bazı siteler de Steam fiyatının altında satıyorlar oyunları. Hi2games de bu sitelerden birisidir. Şu an GTA 5 Premium Online Edition 50 TL. Almak isterseniz kaçırmayın derim, Steam'de 80 TL. 30 TL indirimli satılıyor, buyurun link: Grand Theft Auto V: Premium Online Edition adlı Ürün artık stoklarımızda mevcut. <b>Grand Theft Auto V: Premium Online Edition</b> Steam platformundan daha ucuza artık sahip olabilirsiniz. Bu ürün ( Grand Theft Auto V: Premium Online Edition) size GIFT olarak gönderilecektir. Site güvenilir mi konusuna gelirsek, evet güvenilir. 2 kere alışveriş yaptım en fazla 10 DK içinde gönderdiler oyunu.
Merhabalar, biliyorsunuz ki Steam'de indirim olunca internette bazı siteler de Steam fiyatının altında satıyorlar oyunları. Hi2games de bu sitelerden birisidir. Şu an GTA 5 Premium Online Edition 50 TL. Almak isterseniz kaçırmayın derim, Steam'de 80 TL. 30 TL indirimli satılıyor, buyurun link: Grand Theft Auto V: Premium Online Edition adlı Ürün artık stoklarımızda mevcut. <b>Grand Theft Auto V: Premium Online Edition</b> Steam platformundan daha ucuza artık sahip olabilirsiniz. Bu ürün ( Grand Theft Auto V: Premium Online Edition) size GIFT olarak gönderilecektir. Site güvenilir mi konusuna gelirsek, evet güvenilir. 2 kere alışveriş yaptım en fazla 10 DK içinde gönderdiler oyunu.
vnd3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 1.011 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bölge Yöneticisi 28 Ocak 2020 #2 Red dead redemption 2 almayı düşünüyorum ama pek emin olamadım açıkcası güven konusunda. Sitede 150 lira. Steamde %20 indirimli hali 240 tl
Red dead redemption 2 almayı düşünüyorum ama pek emin olamadım açıkcası güven konusunda. Sitede 150 lira. Steamde %20 indirimli hali 240 tl
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 28 Ocak 2020 #3 Site güvenilir. Hİ2GAMES Güvenilir mi? - Technopat Sosyal
Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 28 Ocak 2020 #4 Caner Uncu dedi: Site güvenilir. Hİ2GAMES Güvenilir mi? - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Hocam 19 TL'ye ne var sitede ?
Caner Uncu dedi: Site güvenilir. Hİ2GAMES Güvenilir mi? - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Hocam 19 TL'ye ne var sitede ?
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.450 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #5 vnd3 dedi: Red dead redemption 2 almayı düşünüyorum ama pek emin olamadım açıkcası güven konusunda. Sitede 150 lira. Steamde %20 indirimli hali 240 tl Genişletmek için tıkla... 2-3 hafta önce D2 Forsaken aldım, güvenilir.
vnd3 dedi: Red dead redemption 2 almayı düşünüyorum ama pek emin olamadım açıkcası güven konusunda. Sitede 150 lira. Steamde %20 indirimli hali 240 tl Genişletmek için tıkla... 2-3 hafta önce D2 Forsaken aldım, güvenilir.
n0thing*M Centipat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 66 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2020 #6 Dün gece 1 de satın aldım durum hala kontrol ediliyor normal mi?